Zameni stari telefon za novi Samsung Galaxy S9 ili S9+

0
88

Poruči Samsung Galaxy S9 ili S9+ onlajn u promotivnom periodu i pored popusta od 12 000 dinara imaš mogućnost da ostvariš dodatni popust na cenu uređaja zamenom svog starog telefona.

Svoj stari telefon možeš da doneseš na procenu u Telenor prodavnice u periodu od 9.03. do 15.03.2018.

Spisak prodavnica u kojima je moguća zamena

Ovu dodatnu pogodnost prilikom kupovine možeš da ostvariš samo ako imaš neki od modela pogodnih za zamenu, ukoliko prilikom poručivanja izabereš opciju “preuzmi u prodavnici” i odabereš jednu od prodavnica sa spiska. Samsung Galaxy S9 ili S9+ možeš da preuzmeš najkasnije do 15. marta 2018.

Uslovi promocije

  • Promocija važi za korisnike koji od 26.02. do 11.03.2018. poruče onlajn Samsung Galaxy S9 ili S9+ i preuzmu poručeni uređaj do 15.03.2018.
  • Ukoliko imaš neki od modela za koje je moguća zamena potrebno je da doneseš korišćeni uređaj na procenu u Telenor prodavnicu prilikom preuzimanja poručenog Samsung S9 ili S9+ uređaja, čija će cena biti dodatno umanjena za procenjeni iznos cene korišćenog uređaja.
  • Procena cene korišćenog uređaja zavisi od kriterijuma poput opšteg zatečenog stanja mobilnog uređaja na dan zamene i njegove ispravnosti ili neispravnosti.

Više informacija o detaljima promocije možeš da pronađeš u opštim uslovima ispod:
Detaljnije o uslovima promocije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here