Zabeležite više onoga što volite uz pomoć novih opcija na telefonima Galaxy S10 i Note10

Kompanija Samsung Electronics je najavila da kroz softversko ažuriranje koje započinje ovog meseca, inovativne opcije dostupne na Galaxy S20 flegšip seriji donosi i na uređaje Galaxy S10 i Note10. Korisnici će moći da snimaju sadržaj uz pomoć najnovije Galaxy tehnologije kamere, uključujući i popularni Single Take režim. Dodatno, imaće pristup nizu softverskih unapređenja koja će Galaxy iskustvo pretvoriti u pravo uživanje.

Unapređeno foto i video iskustvo

Softversko ažuriranje preneće odabrane mogućnosti S20 serije za kreiranje foto i video sadržaja na Galaxy S10 i Note10. Uz Single Take režim, korisnici će moći u potpunosti da uživaju u trenutku, fokusirani na sadržaj koji snimaju uz pomoć integrisane tehnologije na bazi veštačke inteligencije. Ovaj režim koristi sistem kamere i veštačke inteligencije kako bi snimio niz fotografija i video sekvenci odjednom, predlažući najbolji kadar.

Uz poboljšani Night Mode na Galaxy S10 i Night Hyperlapse opciju na Galaxy S10 i Note10 serijama korisnici će moći da snime odlične fotografije i video snimke, čak i pri slabom osvetljenju.

Kada završe snimanje, Custom Filter opcija omogućiće korisnicima da naprave sopstveni filter sa bojama i stilovima koji im se najviše dopadaju, kao i da preuzmu postojeći filter sa druge fotografije i primene ga na snimcima. Ova opcija kreira novi filter koji naknadno može da se koristi u svakoj prilici.

Strastvenim snimateljima Pro Video daje još veću kontrolu prilikom pravljenja video sadržaja, omogućavajući podešavanja osetljivosti sočiva, izloženosti senzora prilikom snimanja, kao i količine svetlosti koju kamera koristi. Takođe, daje im mogućnost da tokom snimanja pređu sa prednje na zadnju kameru, ili obrnuto.

Inteligentna galerija

Ažuriranje donosi i niz opcija za lakše organizovanje sadržaja u okviru galerije. Kada je opcija Clean View uključena, pomoću veštačke inteligencije u galeriji se slične fotografije istog sadržaja automatski grupišu zajedno. Korisnici sa lakoćom mogu da pregledaju slične fotografije i da izaberu naslovnu sličicu svake grupe. Kada gledaju fotografiju u galeriji, mogu zumirati, odabrati željene dimenzije i pritisnuti Quick Crop u gornjem levom uglu, kako bi sliku sveli na veličinu koju žele.

Jednostavne mogućnosti za deljenje sadržaja

Korisnici sada mogu međusobno da dele više sadržaja, na jednostavniji i lakši način. Uz aplikaciju Quick Share mogu videti ko se od njihovih kontakata nalazi u blizini i podeliti fotografije, video sadržaj ili velike fajlove sa više ljudi odjednom. Uz Music Share korisnici mogu produžiti uparenu Bluetooth konekciju sa prijateljem, tako da više nema potrebe da isključuju Bluetooth kako bi pustili muziku na zvučniku ili u automobilu.

0
- Advertisement -
Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

PROČITAJ I

Fortnite izbačen iz Apple App Storea i Google Play Storea

Nakon što je Apple Epicovu igru nakon najnovije nadogradnje izbacio iz Apple Storea, Google je napravio istu stvar.

WiFi Mesh uređaj – za jak WiFi signal u svakom uglu velikog doma

Ukoliko imate veliku kuću ili stan, obezbedite podjednako dobar WiFi signal u svakom uglu vašeg doma, uz WiFi Mesh uređaj.

Regionalno istraživanje: Više od polovine potrošača u Srbiji smatra da je biometrijsko plaćanje brže i jednostavnije od upotrebe lozinki

Gotovo 50 odsto potrošača u Srbiji smatra biometrijsku identifikaciju bržim i jednostavnijim rešenjem od upotrebe lozinki prilikom potvrđivanja mobilnih plaćanja, pokazuje regionalno istraživanje kompanije...

Letnji intenzivni kursevi u školi digitalnih tehnologija za decu KIBERone.

Školska godina samo što nije počela a vi niste otputovali nigde? Deca se dosađuju i željna su druženja i novih znanja. Ovog avgusta, iskoristite vreme...

Nakon 35 godina Toshiba potpuno prekida proizvodnju laptopa

Japanski proizvođač je nakon odluke o prestanku proizvodnje ostatak deonica svog sektora za PC računara prodao Sharpu Toshiba je tiho zatvorila svoju podružnicu za prenosnike,...