YouTube za Android postao još bolji!

Share
YouTube za Android je dobio poboljšanje u vidu inkognito moda. Pomenuti mod za popularnu platformu je u fazi testiranja od maja, a sada pristiže svim Android korisnicima.

Poput inkognito moda za Chrome, verzija za YouTube ne beleži šta korisnik gleda, održavajući istoriju pregleda čistom. Da bi se funkciji pristupilo, potrebno je pritisnuti ikonicu avatara, kako bi se prikazala nova “Turn on Incognito”opcija, koja menja Sign Out taster. Ukoliko se odlučite da je upalite, pojavljuje se upozornje o tome ko može da vidi vaše aktivnosti.

Aplikacija prikazuje nekoliko vidljivih obeležja kada ste u inkognito modu (poznata slika sa kapom i naočarama umesto avatara i bar u dnu koji jasno pokazuje da ste u inkognito modu). Moguć je pristup samo Home i Trending YouTube opcijama dok ste u inkognito modu.

Najnovija verzija YouTube-a, koja stiže sa novim modom, je dostupna za preuzimanje, a sve što je potrebno jeste da ažurirate svoju aplikaciju.

Izvor: Engadget

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *