YouTube tamni mod stigao na mobilne uređaje

Share

YouTube je na Twitteru zvanično objavio da tamni mod počinje da pristiže na mobilne uređaje. Očekuje se da će biti potrebno nekoliko dana da se proširi na sve iOS uređaje, dok će Android korisnicima stići uskoro.

Već mesecima korisnici iščekuju dark mode za YouTube na mobilnim uređajima, a iako Google još uvek nije spreman da odobri distribuciju tamnog moda na Android uređajima, opcija trenutno pristiže iOS korisnicima.

Prvi nagoveštaji da YouTube radi na tome da donese tamni mod na mobilne uređaje, pojavio se prošle jeseni, napredak na ovom polju je primećen početkom 2018. godine, a sada imamo i konkretne rezultate.

Prema navodima, tamni mod za Android korisnike stiže “uskoro” ali za sada nije poznato da li ovo označava dane ili nedelje.

Izvor: Android Police

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *