Naslovna Društvene mreže YouTube planira da uvede funkciju Stories

YouTube planira da uvede funkciju Stories

youtube

Nova opcija koju YouTube trenutno testira će mnogo olakšati youtuberima u objavljivanju video sadržaja.

youtube

 

YouTube testira novu opciju Reels koja će biti kopija “Storiesa” na Instagramu i Snapchatu.

Poznata mreža YouTube se na ovu opciju odlučio jer njegovi korisnici traže načine kako bi neki sadržaj podelili bez objavljivanja na samom sajtu YouTube-a

Kako saznajemo nova opcija dobi će vlastiti tab koji će biti odvojen od glavne liste video zapisa na ovoj društvenoj mreži.  Sam proces kreiranja Storiesa biće veoma jednostavan kao i kod sličnih mreža koji odavno koriste ovu opciju.

Poput Instagram i Snapchat Storiesa, nova funkcija korisnicima omogućuje da spajaju kratke video zapise u trajanju od 30 sekundi, kreirane mobilnim uređajima, i u njih dodaju miks filtera, muzike i teksta.

Reels ima neke ključne razlike u odnosu na druge verzije funkcija Stories. Pre svega, video zapis se neće nalaziti na vrhu početne stranice.  Ova funkcija će biti dostupan u odvojenom, novom tabu na YouTube kanalu korisnika. Takođe, Reels neće nestajati kao što to čine funkcije Snapchat i Instagram Stories. Ova funkcija će se zadržavati na profilu sve dok ga korisnik sam ne ukloni.

YouTube ovu funkciju testira sa odabranom grupom korisnika  i za sada nema informacija kada će se ova funkcija pojaviviti svima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име