Yiftah Curiel, direktor odeljenja za digitalnu diplomatiju Izraela dolazi u Beograd

Share

Petu godinu zaredom Color Media Communications organizuje “Digital”, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital2018 – trajaće 2 dana – 06. i 07. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

#Digital2018 će ove godine prvog dana otvoriti Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja, Denis Kif, ambasador Velike Britanije u Srbiji i Tatjana Matić, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a drugog dana Kati Čaba, ambasadorka Kanade u Srbiji i Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Srbije.

Prezentaciju pod nazivom “Digitalna diplomatija startap nacije – primer Izraela” prezentovaće Yiftah Curiel, Direktor odeljenja za digitalnu diplomatiju u Ministarstvu spoljnih poslova Izraela.
Suština digitalne diplomatije jeste u transformaciji spoljne politike zemlje u relevantne podatke i informacije koji će oblikom tj. načinom predstavljanja biti lako razumljivi u onlajn svetu, a istovremeno ostvariti uticaj. Radi se zapravo o tome da se stvari učine jednostavnijim, dostupnijim većem broju ljudi; sve je u tome da budete shvaćeni. Ministarstvo spoljnih poslova Izraela upravlja sa 5 jedinstvenih društvenih kanala na 6 različitih jezika, 24h/7 dana u nedelji. Koordinira aktivnostima na mreži preko 100 diplomatskih misija širom sveta, sa stotinama diplomata koji koriste svoje naloge na preko 30 jezika“, izjavio je Curiel u susret konferenciji #Digital2018.
Program, učesnike, informacije o prijavi i kotizacijama možete pronaći na zvaničnom sajtu www.digitalconference.rs

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *