XPG će prikazati kompletnu liniju gejming opreme na sajmu CES 2020

XPG, brend proizvoda visokih performansi za gejmere, profesionalce u e-sportovima i tehnološke entuzijaste, sa zadovoljstvom najavljuje da će prikazati svoju najnoviju liniju proizvoda Xtreme Performance Gear na sajmu CES 2020 u Las Vegasu u okviru teme „Invazija je počela“.

Prikazani proizvodi obuhvatiće kompletnu liniju gejming periferija i dodataka, PC komponenti, DDR4 modula i SSD-ova. Pored toga, XPG će predstaviti, po prvi put, svoj novi gejming notebook računar, mini PC i monitor, obeležavajući svoj prodor u sistemske PC-jeve. Posetite XPG na sajmu CES 2020 (7 – 10. januara) u hali Venetian, Titian 2206.

Sistemski PC-jevi i ekrani

XPG XENIA Notebook, PHOTON Monitor i GAIA Mini PC – Upoznajte X, P i G

Oslanjajući se na svoje ključne kompetencije u gejming memoriji i hardveru za skladištenje, XPG proširuje ponudu proizvoda kako bi uključila gejming PC-je i monitore.
Na XPG štandu posetioci će moći ekskluzivno da vide novi XPG XENIA 15. Razvijen u saradnji sa Intel-om, ovaj 15,6-inčni notebook računar krasi Full HD IPS ekran, najnoviji Intel® Core™ i7 procesor 9. generacije i XPG-ovo sopstveno nagrađivano SX8200 Pro M.2 rešenje. Desktop gejmeri mogu takođe da iskuse XPG GAIA mini PC, koji je takođe razvijen u saradnji sa Intel-om, koji ima kompaktnu 5-litarsku šasiju, izmenljivi PCI slot koji prima kartice do 8 inča i 80 PLUS® Platinum sertifikovano kompaktno napajanje od 500 vati.

XPG PHOTON je 27-inčni IPS ekran koji uvodi Vivid Color® Eye-Safe Display tehnologiju kompanije PixelDisplay Inc. po prvi put u nekom gejming monitoru. Ova nova tehnologija omogućava doživljaj noćnog igranja uz smanjen napor očiju tako što eliminiše štetno plavo svetlo, bez ispranih prljavo-braon boja, folija ili naočara koje blokiraju plavo svetlo. Rešenje može da se prebacuje između široke game boja tokom dana i zadivljujuće šarenog doživljaja tokom noći.

PC komponente

XPG VOLTA vertikalna Full Tower šasija – napravljena za ultimativne gejmere

Veličina JESTE bitna, a ovaj ekstremni koncept koji je veći od života ima vertikalni protok vazduha na stilski čistom, cilindričnom dizajnu koji slojevito smenjuje premijum metalni izgled sa staklom i RGB efektima kako bi stvorio praznik za oči. Kućište je takođe standardno opremljeno sa četiri točkića koji se okreću u svim pravcima, bez dodatnih troškova. Veoma prostrana unutrašnjost može da smesti E-ATX matične ploče, tri grafičke kartice maksimalne veličine i više hladnjaka na veoma zgodnom kliznom ležištu.

XPG SSD-ovi i DRAM

XPG-ova kompletna linija DRAM-ova i SSD-ova biće prikazana na štandu. Među njima su tri nova koncepta PCIe Gen4 SSD-ova (SAGE, INDIGO i PEARL) sa brzinama čitanja/pisanja do 7000/6000 MB/s i sa podrškom za NVMe 1.4 i najnoviju AMD platformu, što ih čini savršenim izborom za gejmere, stvaraoce sadržaja i 5G primene. SU630 i SX8100 SSD-ovi, oba sa kapacitetom do 4TB, takođe će se pojaviti na XPG štandu. Uključeni u liniju proizvoda, SE900G i SE770G RGB eksterni SSD-ovi takođe će biti na raspolaganju. Oni imaju performanse upisivanja do 2000 MB/s. XPG će takođe staviti naglasak na dva nova koncepta RGB DRAM modula (XPG DARKMOON i XPG SYDYRU) sa frekvencijama do 4800 MHz i kapacitetima do 32 GB.

Periferije i dodaci

XPG Hero proizvodi

XPG PRECOG su gejming slušalice opremljene dinamičnim elektrostatičkim drajverima i ergonomskim dizajnom. Dizajnirane da pruže epski kvalitet zvuka uz Hi-Res-sertifikovani zvuk, one pokrivaju visoke i niske frekvencije, isporučujući korisnicima čist zvuk bez izobličenja i specijalni FPS režim za poboljšanu detekciju lokacije protivnika.
XPG HEADSHOT donosi ultralagani format zahvaljujući svestranoj rešetkastoj strukturi i materijalima, kako bi isporučio ultimativnog gejming miša. Maksimalno iskorišćavajući XPG-ov AI procesor, ovaj miš može da se personalizuje na osnovu veličine ruke specifične za korisnika, navike držanja, završnice površine i prilagođenih elemenata dizajna kao što je ime avatara ili logotip tima.

Posetite XPG na sajmu CES 2020

Posetite XPG na CES-u (7 – 10. januara 2020. godine) u hali Venetian, Titian 2206. Obratite se lokalnom XPG predstavniku kako biste zakazali lični obilazak XPG štanda.

Dopao Vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima:

Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

ODGOVORI

Molim napišite svoj komentar!
Molim napišite svoje ime ovde

Poslednje dodano

Apple odustao od potpune enkripcije bezbednosnih kopija

Apple je odustao od planova da vlasnicima iPhone-a omogući čuvanje šifrirane sigurnosne kopije podataka na aplikaciju iCloud, nakon što...

Šta je to refurbished laptop?

Laptopovi i kompjuteri spadaju među najčešće kupovane polovne tehničke uređaje. Razlog za tako nešto je pre svega cena. Novi...

Mreža Tinder uvodi panik dugme

Aplikacija za upoznavanje potencijalnog partnera Tinder uvela je panik dugme i druge sigurnosne postavke kako bi povećala sigurnost svojih...

NASA-in robot izgubio se na Marsu

Tehnologija je omogućila razvoj navigacije koja nam u svakom trenutku govori gde se nalazimo na Zemlji. Isti princip koriste...

CISCO: Zapadni Balkan najgori u Evropi po digitalnoj spremnosti

Države Zapadnog Balkana najgore su u Evropi kada je u pitanju nivo digitalne spremnosti, a u svetu se nalaze...

Huawei obećao 5G telefone ispod 150 dolara

Kineski gigant Huawei najavio je 5G telefone sa cenom ispod 150 dolara do kraja 2020. godine. Iz kompanije kao da...
Novi Sad
fog
1.6 ° C
3.3 °
0 °
80 %
1.5kmh
75 %
uto
11 °
sri
9 °
čet
7 °
pet
11 °
sub
9 °

Možda da pročitaš iSaznaj
Dostupno baš za tebe