WhatsApp prestaje da pruža podršku za Windows Phone i BB

Kraj podrške ne znači da WhatsApp više neće funkcionisati na ovim platformama. To znači da više nećete moći da kreirate nove račune ili da ponovo potvrdite postojeće naloge. Medjutim, WhatsApp upozorava: “Pošto se više nećemo aktivno razvijati za ove platforme, neke funkcije mogu prestati da funkcionišu u bilo kom trenutku.”

whastapp

WhatsApp nudi sledeće savete za vlasnike ovih starijih uređaja:

Ove platforme ne nude neku vrstu mogućnosti koje nam trebaju da proširimo mogućnosti aplikacije u budućnosti. Ako koristite jedan od ovih pogođenih mobilnih uređaja, preporučujemo nadogradnju na noviju verziju operativnog sistema ili noviji Android operativni OS 4.0+, iPhone koji pokreće iOS 7+ ili Windows Phone 8.1+ tako da možete bez problema da nastaviti da koristite WhatsApp.

Ukoliko imate jedan od ovih uređaja, jednostavno instalirajte WhatsApp i potvrdite svoj telefonski broj na novom uređaju. Imajte na umu da WhatsApp može biti aktiviran samo sa jednim telefonskim brojem na jednom uređaju istovremeno.

Trenutno nema opcije za prenos istorije ćaskanja između platformi. Međutim, nudimo mogućnost slanja istorije ćaskanja preko mail adrese.

Ako ste korisnik BlackBerri-a i želite da nastavite da dobijate WhatsApp ispravke, potrebno je da pređete sa BlackBerri uređaj na Android.

Što se tiče Nokia, WhatsApp će imati podršku za Nokia S40 najranije do31. decembra 2018. godine. Stariji Android uređaji (verzija 2.3.7 i stariji) imaju najduži vremenski rok: Oni će biti podržani do 1. februara 2020. godine.

Pročitaj i:  Doviđenja društvene mreže, aplikacije za razmenu poruka su trenutno IN
Previous Article
Next Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Pratite nas na Facebook-u

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI