WhatsApp na Android uvodi jednu bitnu promenu

Share

WhatsApp za Androide bi uskoro trebao dobiti važno sigurnosno ažuriranje kojem su se mnogi nadali.

WhatsApp već ima kriptovane poruke, što znači da ih mogu čitati samo ljudi u razgovoru, ali to ne znači da ih ne može pročitati neko ko ima vaš telefon u rukama. Novim ažuriranjem bi se to trebalo promeniti.

WABetaInfo uočio je novi verifikacijski update koji bi uskoro mogao stići na Androide, a pomoću kojeg biste poruke mogli zaštiti svojim otiskom prsta.

– Aplikacija će ovako biti u potpunosti zaštićena, korisnici će morati potvrditi svoj identitet da pristupe WhatsAppu – objašnjava WABetaInfo i dodaje da je update trenutno još u početnim fazama testiranja, ali da bi se u budućnosti trebao pojaviti na verziji aplikacije za Androide.

Ovo će sigurno razveseliti sve one koji vode “tajne” razgovore preko WhatsAppa i stalno strahuju da će ih neko otkriti, a promena bi mogla spasiti i po koju vezu u krizi.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *