Image default
Vivacom

VIVACOM kompanija United Grupe među najbrže rastućim provajderima

U okviru United Grupe, vodećeg telekomunikacionog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Evropi, u Srbiji posluju kompanija SBB i njeni servisi EON i Total TV, a medijski sadržaj emituju televizije i portali Sport Klub, Nova S i N1.

VIVACOM kompanija našla se na petom mestu na listi „Fast 10“ za 2020. godinu. WTA objavljuje godišnju rang listu kompanija koje se bave prenosom satelitskog signala u komercijalne svrhe. Kriterijum za rangiranje je rast godišnjeg prihoda u  poslednjoj fiskalnoj godini.

Listu „Fast 10“ za 2020. godinu možete pogledati na: https://www.worldteleport.org/page/TopOps_2020_Fast.

VIVACOM upravlja jednim od najvećih i najsavremenijih objekata za satelitske komunikacije u regionu, Plana Teleport, koji ima antene usmerene na neke od najpopularnijih satelita koji pokrivaju Evropu, Afriku, Latinsku Ameriku, Bliski istok i Aziju, što omogućava video i VSAT usluge u pomenutim regionima.

Njihovi korisnici satelitskih usluga su neke od najvećih medijskih korporacija na svetu, satelitski operatori, brodske kompanije i sistemski integratori. Plana Teleport pruža i usluge satelitskoj platformi United Grupe, Total TV koja je vodeća DTH (direct-to-home) platforma u Jugoistočnoj Evropi, odnosno kablovska preko satelita.

VIVACOM pruža uslugu interneta na jednom od najteže dostupnih mesta na svetu – Antarktiku, kao i satelitsku vezu brodovima u Crnom, Crvenom, Severnom i Sredozemnom moru i prenos podataka korporativnim klijentima u Latinskoj Americi.

Za više informacija o satelitskim uslugama VIVACOM kompanije i Plana Teleporta posetite: https://www.vivacom.bg/en/satellite-services.

Leave a Comment