27.9 C
Novi Sad

Udruženje Geekstone najavljuje događaj “Geekstone Heroes Talks“

Udruženje Geekstone nastavlja sa organizovanjem besplatnih mini konferencija po Srbiji i poziva sve zainteresovane IT entuzijaste da se pridruže na narednim događajima “Geekstone Heroes Talks”. Do kraja godine ostala su još dva događaja, u Beogradu i Novom Sadu. Prvi je zakazan je za 23.11.2019. u beogradskom Startit centu. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sledećeg linka.

Nakon Beograda, nedelju dana kasnije, 30.11.2019. Geekstone heroji se vraćaju kući. Novosadska konferencija održaće se u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu, sa početkom u 9h. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sledećeg linka.

Geekstone Heroes Talks je putujuća jednodnevna konferencija koja se ove godine održala u 6 gradova u Srbiji. Ideja projekta je da se ova besplatna mini konferencija svakog meseca održi u drugom gradu u Srbiji i time radi na decentralizaciji znanja. Gradovi koje smo već obišli su Šabac, Vršac, Zrenjanin, Inđija, Subotica, a do kraja godine ostaju nam još Beograd i Novi Sad. Konferencija je koncipirana tako da iskusni predavači kroz 4 predavanja obraditi teme iz različitih segmenata IT-a: “front-end”, “back-end”, neuronske mreže i “project menagement”.

Geekstone je neprofitna organizacija posvećena okupljanju programera u cilju lakše razmene znanja, iskustava i ideja o programiranju. U proteklih nekoliko godina organizovano je preko 20 meetup događaja, nekoliko radionica i 3 konferencije. Prijatelji i sponzori organizacije Geekstone su društveno odgovorne kompanije, kompanija Vega IT i Event Room, koje su prepoznale vrednost i značaj ove organizacije za jačanje IT zajednice.

Cilj ove akcije jeste da se podigne svest kod IT entuzijasta u Srbiji o značaju konstantnog usavršavanja, razmenjivanja iskustava, kvaliteta rada na projektima.

0
- Advertisement -

Pročitajte još

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Ovde unesite svoje ime

Podeli:

Poslednje dodano: