UbiSoft ima masivnu rasprodaju – ugrabite igre po niskim cenama

Share
Francuski izdavač na zvaničnoj digitalnoj internet prodavnici prodaje gomilu priča po prilično niskim cenama, među kojima su brojni prošlogodišnji naslovi uključujući Assassin’s Creed: Odyssey

Proleće samo što nije stiglo, što znači da je vreme za prolećne rasprodaje. Ubisoft je napravio ogromnu rasprodaju u sklopu koje je moguće pronaći naslove, odeću i fizičke kopije igara po prilično sniženim cenama.

Istaknutiji naslovi uključuju FarCry: New Dawn kojeg možete kupiti za 22,49 eura, Assassin’s Creed: Odyssey po prepolovljenoj ceni koja iznosi 29,99 eura, zanimljivi Watch Dogs 2 za samo 15 eura ili vitezina nakrcan For Honor za 9 eura.

Rasprodaja traje do 25 marta , što znači da imate još vremena za donošenje konačne odluke. Sve igre na popustu možete pronaći ovde.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *