U novogodišnjoj noći razmenjeno više od 121 TB podataka

Telenor 4G mreža omogućila je i ove godine svojim korisnicima u celoj zemlji da emocije koje žele da podele sa porodicom i prijateljima ilustruju slikama i fotografijama.

Tako je putem Telenor 4G mreže u novogodišnjoj noći prošlo ukupno 121,40 terabajta podataka (od 23h, 2018. do 11h prvog dana 2019-e), što je za 63 odsto više u poređenju sa prošlom novogodišnjom noći.

Telenorovi korisnici najviše su čestitali praznike putem društvenih mreža Fejsbuk i Instagram, a samo od 23h poslednjeg dana 2018-e, do dva sata ujutru 1. januara 2019, putem ovih društvenih mreža razmenjeno je 95 TB podataka. Komunikacija je dostigla svoj maksimum oko 23.10h.

Broj poziva bio je 1.452.155 (od 23h 31. decembra 2018. do 11  časova 1. januara 2019-e) kroz Telenor mrežu, a za to vreme isporučeno je i ukupno 5.103.243tekstualnih poruka (SMS). Ukupno 75.545 tekstualnih poruka poslato je prijateljima, poznanicima i rođacima u inostranstvu u novogodišnjoj noći i prvog jutra 2019. a broj poziva ka inostranstvu putem Telenor mreže u tom periodu iznosio je 10 619.

Kao i svake godine, ekspertske tehničke ekipe Telenora pratile su rad mreže i u novogodišnjoj noći i obezbedile odličan servis svim korisnicima.

Radovan Laćarak

Dopao Vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima:

Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

ODGOVORI

Molim napišite svoj komentar!
Molim napišite svoje ime ovde

Poslednje dodano

Mreža Tinder uvodi panik dugme

Aplikacija za upoznavanje potencijalnog partnera Tinder uvela je panik dugme i druge sigurnosne postavke kako bi povećala sigurnost svojih...

NASA-in robot izgubio se na Marsu

Tehnologija je omogućila razvoj navigacije koja nam u svakom trenutku govori gde se nalazimo na Zemlji. Isti princip koriste...

Huawei: Napravićemo jeftinija autonomna vozila!

'Naš primarni cilj jeste razvoj tehnologije koja nam omogućava vožnju bez vozača. Tesla trenutno stvara vrednost za sve. Ako...

CISCO: Zapadni Balkan najgori u Evropi po digitalnoj spremnosti

Države Zapadnog Balkana najgore su u Evropi kada je u pitanju nivo digitalne spremnosti, a u svetu se nalaze...

Huawei obećao 5G telefone ispod 150 dolara

Kineski gigant Huawei najavio je 5G telefone sa cenom ispod 150 dolara do kraja 2020. godine. Iz kompanije kao da...

Podrška mladima u izboru budućeg zanimanja

Petnaestoro maturanata gimnazija i srednjih stručnih škola posetilo je kompaniju Better Collective Niš u okviru programa „Pick and Choose”....
Novi Sad
broken clouds
3.3 ° C
4 °
2.8 °
78 %
1.5kmh
68 %
ned
10 °
pon
7 °
uto
11 °
sri
10 °
čet
5 °

Možda da pročitaš iSaznaj
Dostupno baš za tebe