U Beogradu je otvorena škola digitalnih tehnologija, koja pravi od dece Marka Zakerberga

Da biste detetu obezbedili uspešnu budućnost, dovoljno je da ga obučite digitalnim tehnologijama.

Sociolozi i rukovodioci velikih IT kompanija tvrde: za 5 – 7 godina polovina profesija neće postojati, programiranje će biti veština, neophodna kao pisanje i čitanje.

– Već danas najbolje prodavce menjaju automatski, intelektualni čet-botovi, spremni da odgovore na bilo koje pitanje, procesi prodaje se automatizuju, društvene mreže su postale glavni reklamni kanal, – tvrde eksperti. – Zato već danas deca moraju da se bave digitalnom pismenošću, uporedo sa sportom i učenjem stranog jezika.

Međunarodna škola digitalnih tehnologija KIBERone poziva decu na  probni čas u Beogradu. Na času će dete napraviti svoj sajt, crtani film i moći će da programira junake igre Minecraft. Pozivnicu možete dobiti na sajtu  KIBERone ili zakazati vreme, koje vam odgovara na telefon 063 198-43-22.

Međunarodna SajberŠkola KIBERone kompleksno rešava usvajanje digitalnih tehnologija. Ovde deca uče, ne samo programiranje sajtova, igrica, mobilnih aplikacija, nego dobijaju i pun spektar digitalnih znanja: stvaranje čat-botova, 2D- i 3D-grafika, web dizajn, etično blogovanje i hakovanje, SMM, sajber bezbednost, internet promocija, osnove multiplikacije i drugo.

Sve module vode angažovani programeri-developeri iz IT kompanija. Uvedena je praksa direktnih prenosa radionica iz Amerike i Švedske od najboljih IT specijalista, ekskurzije u velike kompanije, uključujući i Silicijumsku dolinu.

– Iznenađuje činjenica da, sve što se odraslima čini složenim, deca razumeju veoma lako, zato što su svi materijali dati u zabavnom obliku, – prokomentarisala je direktorka strateškog razvoja Olga Apalkova. – Faktički mi pretvaramo beskorisno provođenje vremena sa gedžetima u korisno.

„Znanje digitalnih tehnologija – to je već neophodna veština 21. veka, i to se može smatrati medicinskom činjenicom“, – kaže Herman Href, predsednik Sberbanke Rusije.

Dobrodošli u budućnost!

0
- Advertisement -
Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

PROČITAJ I

Fortnite izbačen iz Apple App Storea i Google Play Storea

Nakon što je Apple Epicovu igru nakon najnovije nadogradnje izbacio iz Apple Storea, Google je napravio istu stvar.

WiFi Mesh uređaj – za jak WiFi signal u svakom uglu velikog doma

Ukoliko imate veliku kuću ili stan, obezbedite podjednako dobar WiFi signal u svakom uglu vašeg doma, uz WiFi Mesh uređaj.

Regionalno istraživanje: Više od polovine potrošača u Srbiji smatra da je biometrijsko plaćanje brže i jednostavnije od upotrebe lozinki

Gotovo 50 odsto potrošača u Srbiji smatra biometrijsku identifikaciju bržim i jednostavnijim rešenjem od upotrebe lozinki prilikom potvrđivanja mobilnih plaćanja, pokazuje regionalno istraživanje kompanije...

Letnji intenzivni kursevi u školi digitalnih tehnologija za decu KIBERone.

Školska godina samo što nije počela a vi niste otputovali nigde? Deca se dosađuju i željna su druženja i novih znanja. Ovog avgusta, iskoristite vreme...

Nakon 35 godina Toshiba potpuno prekida proizvodnju laptopa

Japanski proizvođač je nakon odluke o prestanku proizvodnje ostatak deonica svog sektora za PC računara prodao Sharpu Toshiba je tiho zatvorila svoju podružnicu za prenosnike,...