Twitter čuva čak i izbrisane direktne poruke korisnika

Share

Društvena mreža Twitter omogućava korisnicima da izbrišu direktne poruke koje su poslali, primaoc ih svakako može zadržati, ali čak i izbrisane poruke nisu u potpunosti uklonjene jer ih Twitter zadržava, odnosno čuva.


TechCrunch piše da uprkos obaveštenju da je poruka izbrisana Twitter ipak čuva sve direktne poruke. Korisnici im mogu pristupiti preuzimanjem arhiviranih podataka sa svog profila. Čak i poruke koje su poslane izbrisanim ili suspendovanim profilima su pristupačne.

To nije neki veoma zabrinjavajući bug jer su poruke dostupne samo pošiljaocu i primaocu, ali činjenica da Twitter ne briše poruke kada to obaveštenje pokaže nije baš pohvalna za kompaniju. Društvena mreža itekako zna za ovaj problem, saopštila je da razmatra situaciju, ali za sada nema garancije da će se nešto promeniti.

Ako ništa drugo, ovo je dobar podsetnik da ono što dospe na internet nikad zaista u potpunosti ne nestaje.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *