Tri trika na Google Play-u

0
25

Google Play rado koristimo kako bi došli do novih aplikacija, igara, filmova i drugih sadržaja. Ali, jeste li upućeni u njene trikove?

Isprobajte demo verziju igara pre nego što ih preuzmete

Možda ste čuli za funkciju Google Instant Apps koja vam omogućava da koristite aplikacije bez instaliranja bilo čega. Nedavno je kompanija predstavila novu funkciju zvanu Google Play Instant. Ova funkcija vam omogućava da probate uzorak igara bez instaliranja.

Pogledajte karticu Instant Gameplay u Play prodavnici da biste videli koje su igre dostupne. Za sada manji broj igrica ima ovu funkciju ali verujemo da će se broj vremenom povećavati.

Testirajte beta izdanja aplikacija

Ako želite da dobijete nove funkcije aplikacije pre svih ostalih i da pomognete programerima da testiraju svoje aplikacije, možete da se odlučite za Beta na Play Store-u. Ovo je odličan način da budete prvi sa ažuriranjima, mada bi trebalo da budete svesni da su ponekad beta verzije veoma nestabilne.
Da biste se pridružili beta, pronađite aplikaciju koju želite testirati i pomaknite se dole na dno stranice. Ako vidite polje Postanite beta tester, dodirnite I’m in da biste se pridružili beta programu za tu aplikaciju. U odeljku Moje aplikacije i igre, možete odabrati karticu Beta da biste videli bilo koju aplikaciju u kojoj ste beta.

Očistite istoriju preuzetih aplikacija

Ako ste preuzeli tonu aplikacija, verovatno imate stotine unosa u istoriji preuzimanja. Ovaj nereda može otežati pronalaženje aplikacije koju želite da ponovo preuzmete.

Da biste uklonili istoriju pretrage, pomerite levi meni i izaberite Podešavanja> Obriši lokalnu istoriju pretrage. Da biste uklonili pojedinačne aplikacije iz svoje istorije, otvorite levi meni i izaberite Moje aplikacije i igre.

Tapnite na karticu Biblioteka, a videćete listu svake aplikacije koju ste ikada instalirali. Dodirnite ikonu X da biste uklonili aplikaciju sa liste. Nažalost, nema načina da brzo očistimo ovu listu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here