TOP 5 YouTube videa u 2018. godini

Share

Iz YouTubea je stigao popis najpopularnijih videa za ovu godinu. Među prva tri mesta našli su se: poruka kćeri, neverovatno precizni pogoci i – jedan prekid veze.

Na prvom mestu YouTubeovog popisa najpopularnijih videa za ovu godinu je mini-dokumentarac Kylie Jenner o rođenju njene kćeri Stormi. Od 4. februara, kad je objavljen, prikupio je više od 53 miliona pregleda.

Drugo mesto pripalo je majstoru trikova Dude Perfectu, za video po naslovu Real Life Trick Shots 2.

Na visoko treće mesto plasirao se video zapis o raskidu dvogodišnje veze Koshy i Dobrika, koje nazivaju ‘Brangelinom YouTube generacije’ jer su njihovi kanali na Googleovom video servisu do sada ove godine zajedno prikupili 2,5 milijarde pregleda. Video objavljen na Dobrikovom kanalu u junu prikupio je 14 miliona pregleda u prvih 24 sata.

Među trendi video zapisima našli su se i dečak koji jodla u prodavnici, objašnjenje zašto čujete Yanny ili Laurel u zvučnom zapisu koji je postao viralan, prva epizoda serije Cobra Kai (adaptacija filmova iz serijala Karate Kid)…

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *