Top 5 aplikacija za putovanja

Donosimo vam top 5 aplikacija za putovanja koja će vam dosta poboljšati iskustvo kada putujete negde i pomoći će vam u štednji novca i vremena.

1.Wifi mapa

Ako ste ikad otputovali negde, očajni da odete na internet prvo skinite Wifi mapu. Ova aplikacija je dostupna za iPhone i Android uređaje i besplatna je. Pomaže vam da se povežete na internet preko 100 miliona hot spotova globalno. Oslanja se na lokalne zajednice koji sadrže Wifi šifre. Možete videti hotspotove koji se nalaze blizu bez da se povežete na internet. Postoji vrlo korisna opcija gledanja mape pomoću koje možete lako videti sve vaše opcije.

2. Hitlist

Ako ste fleksibilni s datumima, Hitlist vam može pomoći sačuvati dosta novca tako što bi vas upozorili na sjajne cene letova za vašu odabranu destinaciju. Mobilna aplikacija koja je za laku upotrebu dopušta vam da izgradite listu mesta koje bi voleli posetiti i dati vam opcije za najjeftnija putovanja.

Hitlist automatski filtrira letove koji kreću s vašeg odabranog aerodroma. Besplatna aplikacija takođe ima explore sekciju gde možete pokupiti inspiraciju. Sve cene na listi su za povratne letove što će vam uštedeti trud za pronalaženjem najboljih cena za sebe.

3. Luggage Hero

Istražujući gradove povlačeći sa sobom puno prtljage nikada nije zabavno. Sada možete sačuvati svoj prtljag u Londonu, New Yorku i Kopenhagenu zahvaljujući inovativnoj novoj web aplikaciji, LuggageHero. Za samo € 1 / $ 1 po satu (naknada za pokretanje od € 2, s maks. € 10 / $ 7 po danu) korisnici mogu sačuvati svoje torbe na više od 250 lokacija. Mesta za čuvanje uključuje hotele, restorane, barove, pa čak i prodavnice.

Svaka torba će dobiti sigurnosnu oznaku, a prtljaga je takođe u potpunosti osiguran. Kupci mogu rezervisati unapred ili na dan putovanja. Plaćate samo satima koje koristite i možete u svakom trenutku pokupiti svoj prtljag. Samo proverite radno vreme odabranog mesta za čuvanje!

Pročitaj i:  Tri trika na Google Play-u

4. Green Zones

Korisna i besplatna mobilna aplikacija nudi korisnu informaciju za one koji planiraju putovati autom u Zapadnu Europu. Zakoni protiv zagađenja zahtevaju da vozači u Austriji, Belgiji, Danskoj, Francuskoj i Nemačkoj poseduju posebnu naljepnicu ili značku za zaštitu okoline kako bi im omogućili ulazak u gradske “zelene zone”.

Besplatna aplikacija sadrži jasne i detaljne informacije o evropskim zonama zaštite okolina i trenutnim pravima i ograničenjima ulaska. Takođe ima prikladnu funkciju pretraživanja kako biste proverili je li vaš hotel smešten u zoni zaštite okoline. Ako vam je potrebna značka, možete je naručiti putem aplikacije i izbeći rizik plaćanjem teške kazne.

5.Flymble (samo za UK)

Da li ste znali da se cene leta mogu znatno menjati tokom vremena? Ako nađete neverovatnu ponudu, ali ne možete priuštiti cenu, Flymble bi mogao biti vaš spas. Novootvorena platforma za rezervacije omogućuje Vam rezervaciju leta za 1 / 10th cene i zatim širenje troškova tokom nekoliko meseci.

Jednostavno idite na Flymble web stranicu, pretražite i odaberite let i ispunite svoje podatke. Oni će izvršiti brzu proveru kredita (u sekundama) i platiti početnu naknadu. Ostatak je raspoređen na 3-10 jednake mesečne uplate. To je sjajan način da se izbegne spremanje leta mesecima, samo da bi se pronašla cena.

Izvor: iTurizam

Previous Article
Next Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Pratite nas na Facebook-u

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI