Pripejd za desetku!

Kupi Telenor pripejd paket i besplatno aktiviraj 10.000 minuta u mreži 10GB interneta kao i po 10GB besplatnog interneta za dve omiljene aplikacije.

Promo dodatak, sa 10.000 minuta u mreži i 10GB interneta možeš da aktiviraš besplatno putem Moj Telenor aplikacije i *111#, a najkasnije do 07.06.2018. godine. Promo dodatak važi 7 dana od trenutka aktivacije.

20GB besplatnog interneta za 2 aplikacije dostupno je svim Telenor pripejd korisnicima, i važi neograničeno. Pristup eksternim linkovima u okviru ili izvan Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber okruženja nije obuhvaćen ovom promocijom.

20GB besplatnog interneta za 2 aplikacije se aktivira putem slobodnih servisnih mesta (slotova), koji se nalaze na Moj Telenor aplikaciji i Portalu. Aktivacijom jedne od pet ponuđenih aplikacija (Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber) popunjava se slobodno servisno mesto. Nakon aktivacije korisniku je dostupan besplatan internet za korišćenje izabrane aplikacije (10GB po aplikaciji). U periodu od 30 dana od aktivacije, korisnik nije u mogućnosti da promeni izabranu opciju/aplikaciju.

Ukoliko korisnik želi da promeni aplikaciju u upotrebi, nakon isteka perioda od 30 dana, potrebno je da izvrši deaktivaciju prethodne i aktivira novu aplikaciju. Kada su oba servisna mesta popunjena, aktivacija dodatnih usluga tarifiraće se prema standardnom cenovniku. Telenor zadržava pravo da ograniči saobraćaj i menja aplikacije koje su na raspolaganju za besplatnu aktivaciju u okviru promocije, kako bi svim korisnicima obezbedio optimalno korišćenje usluge.

*Promocija važi od 05.03.2018. do 01.06.2018. godine. u nacionalnom saobraćaju.

Pročitaj i:  Puna kuća interneta uz „Telenor Home“
Previous Article
Next Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI