Telenor poručuje: Vreme je darivanja!

Share

Odaberi jedan od navedenih paketa i dobijaš do 15GB dodatnog interneta.

Uz promotivni internet dobijaš i poklon vaučer koji možeš da pokloniš dragoj osobi, ili iskoristiš na svom drugom broju, za kupovinu mobilnog telefona sa popustom do 12.000 dinara.

Vaučer koji dobiješ prilikom sklapanja ugovora na nekom od navedenih paketa možeš da pokloniš dragoj osobi ili iskoristiš na svom drugom broju, za kupovinu telefona.

Visina popusta zavisi od paketa koji izabereš prilikom kupovine uređaja:

  • Uz Total 2 i Play 5 – popust do 5.000 dinara
  • Uz Total 5 i Play 10 – popust do 10.000 dinara
  • Uz Total 10 i Premium – popust do 12.000 dinara

Vaučer se može iskoristiti isključivo za kupovinu mobilnog telefona u Telenor prodavnicama uz ugovornu obavezu od 12 ili 24 meseca.

PRAVNA LICA

Vaučer koji dobijete prilikom sklapanja ugovora na nekom od navedenih paketa možete da poklonite dragoj osobi ili iskoristite na svom drugom broju, za kupovinu telefona

 

Visina popusta zavisi od paketa koji izaberete prilikom kupovine uređaja:

  • Uz Moja Firma Total 2 – popust do 5.000 dinara
  • Uz Moja Firma Total 4 i Moja Firma Total 8 – popust do 10.000 dinara
  • Uz Moja Firma Total 12 i Moja Firma Platinum – popust do 12.000 dinara

Vaučer se može iskoristiti isključivo za kupovinu mobilnog telefona u Telenor prodavnicama uz ugovornu obavezu od 12 ili 24 meseca.

Dodatne napomene

Korisnici mogu dobiti samo jednu novogodisnju promociju tokom trajanja kampanje:

  • korisnici koji ostvare pravo na novogodisnju internet promociju i iskoriste je, na tom broju ne mogu iskoristiti novogodišnji poklon vaučer za kupovinu telefona.
  • korisnici koji iskoriste pravo na kupovinu telefona uz novogodišnji poklon vaučer, nemaju pravo na internet promo dodatak.
  • Ukoliko korisnik u toku trajanja novogodišnje promocije sklopi ugovor i zatim otkupi ugovornu obavezu, sklapanjem novog aneksa nema pravo na ponovno dodeljivanje niti promo internet dodatka, niti vaučera.

VIŠE O AKCIJI KLIKNI OVDE

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *