Sve što niste znali o iPhone-u

0
101
Iphone umetnost

Telefon iPhone pripada porodici pametnih telefona kompanije Apple.

Iphone umetnost

Predstavljamo 6 zanimljivosti o iPhone uređjima:

1. Slika Bona Voksa u vašem telefonu:
Možda niste ni primetili da se slika Bona Voksa, pevača grupe U2, nalazi u vašem iPhoneu. Izaberite opciju Music na iPhoneu i kliknite na ikonicu Artists na dnu ekrana. Pojaviće se silueta ovog pevača.

2. iPhone kao vaser-vaga:
Ako treba da proverite da li je neka površina ravna, to možete uraditi libelom na com iPhoneu. Potrebno je samo da otvorite ompas, skrolujete ulevo i ona će vam biti dostupna.

3. Uvek je 9:42 ujutru u reklamama za ovaj uređaj:
Apple događaji zakazuju se u devet sati ujutru, a predstavljanje uređaja otpočinje 40 minuta kasnije. Kako su objasnili iz ove kompanije želja im je da prikazano vreme bude što bliže onome koje je na satovima ljudi u publici, a teško može da se dogodi da to bude tačno 40 minuta.

4. Najskuplji iPhone na svetu:
Najskuplji iPhone na svetu ima nešto više od 600 belih dijamanata, logotip Apple-aa je od čistog zlata okružen sa 53 bela dijamanta, kao i sa 135 grana 24-karatnog zlata u safirno staklo ekrana. Sam taster Home sačinjen je od crnog dijamanta.

5. Prvi poziv Stiv Džobsa iPhoneom:
Prvi iPhone predstavljen je 2007. godine. Izvršni direktor kompanije Apple učinio je ovaj trenutak posebno zanimljivim i pozivom s iPhonea naručio 4000 kafa u kafiću u blizini firme.

6. Siri može da vam pročita email naglas:
Da bi vam veštačka inteligencija Siri pročitala email, potrebno je samo da joj na engleskom kažete: “Pročitaj mi email”. Ona će vam reći datum, vreme, kao i ko vam je poslao email.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here