Sve što niste znali o aplikaciji WhatsApp

WhatsApp – platforma za dopisivanje posebno popularna među mladima koja ima više od 800 miliona aktivnih korisnika.

whastappJedna od najpopularnijih društvenih mreža za dopisivanje. Osim tekstualnih, na ovoj platformi možete razmenjivati i vieo poruke i slike sa svojim prijateljima. WhatsApp ima više od 800 miliona korisnika, a najveći rekord u slanju poruka na ovom servisu je 44 milijarde primljenih poruka u jednom danu. Pročitajte nekoliko zanimljivih detalja i korisnih saveta o ovoj aplikaciji koje možda niste znali.

BEZ ŽELJENIH POSMATRAČA

Ono što je vama važno je svakako da nemate “špijune” dok pišete poruku bez obzira gde se nalazite. S obzirom da ima dosta znatiželjnih osoba oko vas, jedan od načina da vam neželjeni posmatrači ne čitaju sadržaj poruke jeste i da smanjite font slova. Ako ništa više, otežajte im čitanje tako što ćete smanjiti slova u “postavkama”. Zatim idete na “Veličinu slova” i odaberete “Mala” , a dostupna su vam i srednja i velika.

PRENESITE SVE PORUKE NA VAŠ NOVI BROJ

Ukoliko ste promenili broj telefona, a želite da sauvate sve vaše poruke , na ovom servisu su vam dostupne opcije koje vam omogućavaju  da poruke prenesete na vaš novi broj. Sve što je potrebno da uradite jeste da u opcijama “Postavke”, izaberete opciju “Meni”, a zatim “Izmeni broj”. Nakon toga, moraćete da izvršite još nekoliko koraka i vaše poruke, kontakti i podešavanj će biti na novom broju telefona.

LISTING KONVERZACIJE ŠALJITE MEJLOM

Ukoliko niste znali , konverzaciju sa nekom osobom možete poslati drugom korisniku mejlom. Ako imate Android telefon, kliknite na “Meni” opciju, zatim u delu za konverzaciju idite na “More” i izaberite “Email Conversation”. Osim prepiske, na ovaj način ćete poslati i ostale fajlove koji su bili korišćeni u konverzaciji a tu spadaju: slike, video zapisi kao i audio zapisi.

viber

Radovan Laćarak

Rođen 16. maja 1998. godine. Osnivač i direktor IT magazina. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. U slobodno vreme voli da pojede dobru salatu u Mom Sendviču. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *