Stižu novi Pokemoni na konzolama

Jedna od Nintendovih najuspješnijih konzola do danas konačno će dobiti Pokemon naslove, ali pravo iznenađenje najavljeno je za drugu polovinu 2019.

Let’s Go Pikachu i Let’s Go Eevee zaista postoje izvan domene mašte obožavaoca koji ih najavljuju već neko vreme, a na Nintendo Switch dolaze 16. novembra. Nintendo je igre najavio u utorak predveče, potvrdivši sve dosadašnje glasine. Ove igre će igrače vratiti u regiju Kanto gde će sakupljati 151 izvornog Pokemona, a izgleda će kao malo koja Pokemon igra do danas.

I da, imat će mod za igru u više igrača.

Pikachu i Eevee

Let’s Go Pikachu / Eevee naslovi su inspirisani Pokemon Yellowom u kojem maskota celog serijala (Pikachu) tokom putovanja prati glavnog lika (vas). Svaka verzija upozna će vas sa Pokemonom iz naslova – Pikachuem ili Eevee. Dok oba naslova predstavljaju prvi konkretni dolazak Pokemona na Switch, Nintendo nam nije dao mira, već je najavio još jednu igru, ovog puta punokrvni RPG koji ćemo igrati drugim krajem 2019. I da, igra će imati skroz nove Pokemone, kao i pokemone iz Alola regije.

Novi kontroler

Nintendo će uz igru izbaciti i novi kontroler u obliku Poke lopte pod imenom Poke Ball Plus za Let’s Go Pikachu i Eevee. Igrači će kontroler u obliku lopte koristiti kako bi ‘poneli svoje Pokemone u istraživanje pravog sveta’, kažu iz Pokemon Company Internationala.

Inspirisani Pokemon Go-om

Let’s Go Pikachu i Eevee su takođe inspirisani nekad popularnim Pokemonom Go koji je postao pravi kulturni fenomen kada je izašao u 2016. Igrači će igru igrati koristeći samo jedan Joy Con te pokretom ruke bacati loptu u Pokemona na ekranu – u stilu Pokemona Go. Pokemoni će takođe biti vidljivi na mapi što znači da će igrači moći birati kojeg Pokemona žele napasti, umesto da čekaju da ih oni napadnu iz zasede (drugim rečima, izbegava se nasumično generisani sistem susretanja). Igrači će takođe u igru moći preneti 151 Pokemona iz svoga Pokemona Go putem Bluetooth veze.

Igre će takođe po prvi put u serijalu imati mod za igru u više igrača na istoj konzoli i to bez potrebe za igranjem ispočetka.

Let’s Go Pikachu i Eevee su Nintendove ekskluzive, a na Switch dolaze 16. novembra 2018.

Snimak teksta

0
- Advertisement -
Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

PROČITAJ I

Fortnite izbačen iz Apple App Storea i Google Play Storea

Nakon što je Apple Epicovu igru nakon najnovije nadogradnje izbacio iz Apple Storea, Google je napravio istu stvar.

WiFi Mesh uređaj – za jak WiFi signal u svakom uglu velikog doma

Ukoliko imate veliku kuću ili stan, obezbedite podjednako dobar WiFi signal u svakom uglu vašeg doma, uz WiFi Mesh uređaj.

Regionalno istraživanje: Više od polovine potrošača u Srbiji smatra da je biometrijsko plaćanje brže i jednostavnije od upotrebe lozinki

Gotovo 50 odsto potrošača u Srbiji smatra biometrijsku identifikaciju bržim i jednostavnijim rešenjem od upotrebe lozinki prilikom potvrđivanja mobilnih plaćanja, pokazuje regionalno istraživanje kompanije...

Letnji intenzivni kursevi u školi digitalnih tehnologija za decu KIBERone.

Školska godina samo što nije počela a vi niste otputovali nigde? Deca se dosađuju i željna su druženja i novih znanja. Ovog avgusta, iskoristite vreme...

Nakon 35 godina Toshiba potpuno prekida proizvodnju laptopa

Japanski proizvođač je nakon odluke o prestanku proizvodnje ostatak deonica svog sektora za PC računara prodao Sharpu Toshiba je tiho zatvorila svoju podružnicu za prenosnike,...