Stižu nam noviteti na Samsung Note-u

0
47
O novom Galaxy Noteu 9 ne zna se mnogo osim da će sadržavati novu generaciju Bixbyja i Snapdragon 845, ali o njegovoj pratnji, S Pen olovci, stiže više vesti.

Leto je tek počelo, ali mnogi ljubitelj pametnih telefona nestrpljivo čekaju njegov kraj. Rujan je posljednjih šest godina rezervisan za novi iPhone, pa se veruje da će tako biti i ove godine. Samsungovi fanovi veseli će se mesec dana pre kad se očekuje predstavljanje novog Galaxy Note 9 uređaja.

Za razliku od Applea koji vešto krije svoje uređaje sve do zadnjeg trena, Samsung nikada nije krio da će jedna od zvezda na predstavljanja novog Notea biti S Pen olovka.

Sada se o njoj napokon zna nešto više – neke od specifikacija spominju bluetooth funkcionalnost, što daje naslutiti kako će olovka imati osobine daljinskog upravljača.

Iako informacija zvuči zanimljivo, ne treba se nadati čudu od uređaja koji ima samo jedan taster i nema ekran. Ali bez obzira na to, olovka bi mogla biti vrlo korisna, čak iako se ne bude upotrebljavala često.

Za sada se još uvek ne zna mnogo o Noteu 9, ali se očekuje da će ga pokretati Snapdragon 845 (u nekim regijama zameni će ga Samsung Exynos) i da će doći s novom generacijom Bixby ličnog asistenta.

Budući da se radi o Samsungu, neće biti iznenađenje ako se odluče i za nadogradnju kamera ili ekrana.

Ipak, jedno je sigurno – novi Note stiže 9 avgustai sa sobom donosi redizajniranu olovku koja je do sada doživljavala samo softverske nadogradnje, piše Engadget.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here