Šta sve donose savremeni pametni QLED televizori?

Od rada iz udobnosti vašeg doma, do ozbiljnog treninga, savremeni pametni televizori omogućavaju pregršt pogodnosti i korisnih opcija za svakodnevni život. Sve to ne bi bilo moguće bez spoja najsavremenije  QLED tehnologije vizuelnog prikazivanja sadržaja i pametnih opcija koje televizor pretvaraju u multifunkcionalni uređaj za svaku priliku.

Ekrani savremenih modela su podjednako idealni za strimovanje omiljenih serija, ali i profesionalnih trening programa, uz jednostavne komande za upravljanje aplikacijama i povezanim uređajima koji i rad od kuće čine produktivnijim nego pre.

Evo nekoliko primera šta sve korisnicima pružaju Samsung pametni televizori nove generacije.

Uživanje u dodatnom sadržaju
Od televizije se danas očekuje da pruži širok izbor sadržaja za svaku priliku, pa osim uživanja u programu iz široke ponude televizijskih kanala, korisnici na raspolaganju imaju i brojne servise poput Netflix, YouTube, HBO sa širokim izborom najkvalitetnije muzike, serija i filmova. Gledanje koncerta omiljenog benda na velikom ekranu sa vrhunskim kvalitetom slike, ili uživanje u nekoj od najnovijih popularnih serija, sada je jednostavnije nego ikada pre.

Trening kao u teretani
U situacijama kada se radi ili uči od kuće izuzetno je važno ostati aktivan, čak i ako to znači da dnevnu sobu treba da pretvorimo u prostor za trening. Video treninzi svih vrsta su sada dostupni na samo par klikova. Uz visoku rezoluciju ekrana korisnici neće propustiti nijedan korak, a pomoću dostupnih servisa lako mogu naći baš onaj trening koji je idealan za podizanje njihove fitnes rutine na još viši nivo.

QLED tehnologija prikazivanja sadržaja
Uz revolucionarnu QLED tehnologiju, korisnici mogu biti sigurni da će sadržaj na ekranu biti vrhunskog kvaliteta. Svaka nijansa sa spektra ljudskom oku vidljivih boja je jasno prikazana pomoću Quantum Dot AI rešenja koje kombinuje  vrhunski procesor sa vodećom platformom u industriji, Tizen, kako bi vizuelno unapredila bilo koji sadržaj.

Nema potrebe za zamračivanjem sobe ili ručnim podešavanjem svetline ekrana jer Adaptive Picture opcija analizira stepen svetlosti i sadržaj na ekranu, kako bi obezbedila savršen kvalitet slike, bez obzira na to da li se televizor gleda u mračnoj ili osvetljenoj prostoriji.

Takođe, svi korisnici koji u periodu od 01.10.2020. do 31.12.2020. kupe neki od uređaja iz širokog asortimana Samsung QLED televizora dobijaju posebnu garanciju u trajanju od pet godina na kupljeni model. Svi detalji ove promocije dostupni su na sledećem linku.

Radite od kuće komfornije i jednostavnije
U 2019. godini, Samsung je predstavio Remote Access opciju dostupnu na najnovijim pametnim televizorima, pomoću koje korisnici putem uređaja mogu daljinski da pristupe sadržaju na svom računaru i upravljaju podacima bez obzira na lokaciju računara..

Wi-Fi Direct opcija, koja dolazi uz Remote Access, zaslužna je za neometano deljenje sadržaja ekrana između televizora i računara, mobilnih telefona i tableta.

Malo mira i tišine
Svi nekada imamo potrebu da se odmorimo od gledanja u ekrane, kako bismo uživali u malo mira i tišine. Srećom, Ambient Mode omogućava baš to.

Uz Ambient Mode, kada su isključeni, Samsung televizori mogu da kreiraju opuštenu atmosferu prikazivanjem umetničkih dela, porodičnih fotografija i drugog relaksirajućeg sadržaja. Kada korisnici žele da se potpuno odmore od ekrana, mogu podesiti Ambient Mode tako da se prilagodi pozadini iza uređaja, pa da se ekran neprimetno stopi sa okolinom.

Transformisanje televizora u ličnu umetničku galeriju nikada nije bilo jednostavnije uz Tap View opciju, koja omogućava prenos i prikazivanje fotografija sa pametnog telefona na ekran televizora, uz samo jedan klik.

Savremeni televizori su poslednjih godina definitivno postali mnogo više od uređaja za gledanje informativnog programa i filmova, i to zahvaljujući brojnim servisima i aplikacijama koji dolaze uz njih. Današnji modeli korisnicima nude široku paletu opcija za svaku situaciju, a pogodnosti koje su ovde navedene samo su neke od njih.

- Advertisement -

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

REKLAMA

Najnovije

Grčki Forthnet zvanično postaje deo United Grupe

Ulazak United Grupe, sa sedištem u Holandiji, na grčko tržište predstavlja korak dalje u njenoj evropskoj strategiji rasta i dodatnog utvrđivanja pozicije lidera u...

Kako pokrenuti online biznis ?

Ako ste prosečna osoba s prosečnim iznosom na bankovnom računu, normalnim poslom, porodicu koju prehranjujete i novčanicima koji jedu velik postotak vaše zarade, stvari...

Uporedni test srpskih hosting provajdera

...Svi provajderi nude “savršenu uslugu”, ali jednom kada zakupite prostor i pustite vaš sajt u rad, pokaže se da usluga ne odgovara opisu u...

REKLAMA

BLOG

Svako treće kršenje korporativne bezbednosti podataka dovodi do otpuštanja zaposlenih

Kada dođe do kršenja bezbednosti podataka, štetne posledice se protežu dalje od finansija, reputacije i privatnosti korisnika i mogu ozbiljno uticati na karijere pojedinaca. Prema...

HONOR 9X od naredne nedelje dostupan u Srbiji

Kompanija HONOR danas je objavila da će njen najnoviji model pametnog telefona, HONOR 9X, od naredne nedelje biti dostupan na tržištu Srbije. Najnovijeg člana...

Huawei potvrdio da će 7nm Kirin 980 pokretati Mate 20 seriju

Richard Yu, izvršni direktor (CEO) kompanije Huawei, je potvrdio da će Mate 20 serija telefona biti objavljena u oktobru, a pokretaće je Kirin 980 - koji će biti prvi...

Digitalno doba: Deca sve manje uče iz udžbenika!

Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da, kada je u pitanju generacija Z, većina njih, umesto udžbenika, preferira edukaciju putem YouTubea. Iako se način obrazovanja, na...

Nokia 5310 sada dostupan i u Srbiji

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je dostupnost Nokia 5310 telefona u Srbiji. Kao podmlađena verzija originalnog Nokia 5310 Xpress Music telefona, Nokia...