Šta nam tačno dolazi u osmoj sezoni Fortnitea?

0
88

Epic u novoj sezoni popularne igre uvodi gusare, vulkan, hrpu skinova i dve nove uzbudljive lokacije

U novoj sezoni popualrne Battle Royale igre stižu čak dve nove lokacije – Lazy Lagoon i Sunny Steps. Do njih će igrači moći doći na severoistoku otoka, kao i u blizini vulkana koji je nastao na mestu Wailing Woodsa. Ovo znači da igrače vreba nova opasnost u obliku lave i bonus u obliku vulkanskih otvora u tlu koji će ih izbacivati u vis. Što se snegom prekrivenog dela otoka koji je nastao u sedmoj sezoni tiče, on i dalje ostaje tamo gde je.

Arrg

Tema osme sezone Fortnitea su ni manje ni više nego – pirati i avantura. Ovo znači da će mapa biti prekrivena tematskim obeležjima poput zastava i gusarskih postavki, a sve nadopunjuje i novo moćno oružje – gusarski top. Iz igre odlaze avioni, ATK-ovi, šoping kartovi, hladne chiller granate i maske sneška. Ako vas zanima apsolutno sve vezano uz novu sezonu Fortnitea, detaljnu listu nadogradnji i promena možete pronaći ovde.

A sad onaj deo koji se plaća. Osma sezona popularnog Battle Royalea donosi novi battle pass koji uključuje hrpu piratskih tričarija: nove skinove i jedrilice, novu muziku, kao i (ne znamo zašto) izrezbarenog drvenog psa. Sve ovo nadopunjuje i banana odelo pod imenom Peely. Kao i svaki put do sad, igrači će moći otključati sto nagrada tokom aktivnog razdoblja battle passakoje traje idućih 69 dana.

Sve ovo Epic je upakovao u tematski foršpan nove sezone koji je, očekivano, pun eksplozija i dobre zabave.

Izvor: Tportal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here