Smartić satić za nove avanture

Kupi MyKi Touch u periodu od 01. juna do 09. avgusta 2020. i možeš da osvojiš e-scooter.

Potrebno je da na svoj Instagram profil postaviš kretivni rad na temu Myki i Telenor uz hashtag #SmarticSatic i da taguješ naš profil @telenorsrbija. Svake nedelje 6 najboljih radova osvojiće novi Denver-SCO-80130 e-scooter. Ne zaboravi da otključaš svoj instagram profil kako bismo mogli da ocenimo tvoj rad.

Na konkursu mogu da učestvuju sva punoletna lica koja su u periodu trajanja konkursa izvršila kupovinu uređaja Myki Touch uz ugovorvnu obavezu od 12 ili 24 meseca i koja imaju prebivalište da teritoriji Republike Srbije. Za više informacija poseti Pravila konkursa.

Smartić satić

Smartić satić je GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć mobilne aplikacije.

Od sada uz dečiji sat odaberite i novi Smartić tarifni paket uz koji dobijate neograničene pozive u mreži, 50 minuta ka drugim mrežama i neograničen internet za nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti sata.

Myki Touch

Sat je opremljen GPS prijemnikom koji omogućava roditeljima da putem aplikacije primaju informacije o lokaciji deteta. Informacije o lokaciji se ažuriraju svakih pet sekundi, dok sat pamti aktivnosti deteta čak i ako dođe do iznenadnog prekida veze sa serverom, kako bi nakon uspostave veze roditelji imali kompletnu informaciju.

Sat može da šalje i prima pozive i glasovne poruke, ali isključivo od brojeva koje su roditelji uneli putem aplikacije (dok se ostali pozivi ignorišu). Ukoliko dete pritisne SOS dugme, sat redom poziva definisane brojeve sve dok ne uspostavi vezu sa jednim od njih.

Alcatel Family Watch (MT40)

Pametni sat koji uz GPS prijemnik omogućava roditeljima da putem aplikacije prate lokaciju svog deteta.

Uređaj poseduje i ekran u boji koji je osetljiv na dodir, dok je takođe opremljen i video kamerom i nudi mogućnost za realizaciju dvosmernih video poziva, putem internet konekcije. Takođe podržava fotografisanje i deljenje fotografija sa porodicom i prijateljima, slanje i primanje govornih poruka, a tu je i neizostavno dopisivanje koje može biti samo sa jednim roditeljem ili grupno.

- Advertisement -
Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

PROČITAJ I

Nakon 35 godina Toshiba potpuno prekida proizvodnju laptopa

Japanski proizvođač je nakon odluke o prestanku proizvodnje ostatak deonica svog sektora za PC računara prodao Sharpu Toshiba je tiho zatvorila svoju podružnicu za prenosnike,...

I Twitter u trci za kupovinu aplikacije TikTok

U trku za kupovinu američkog tržišta aplikacije za deljenje video sadržaja TikTok uključio se i Twitter, potvrđeno je Rojtersu, ali finansijski stručnjaci sumnjaju da...

Twitter priznao novi sigurnosni propust koji ugrožava korisnike Androida

Twitter će posebno obavestiti one korisnike koji su ugroženi. Samo nekoliko nedelja nakon što su pretrpeli ozbiljan hakerski napad koji je otkrio da su im...

Tramp zabranio transakcije sa TikTok-om i WeChat-om u SAD

Američki predsednik Donald Tramp potpisao je uredbe o zabrani transakcija sa vlasnicima aplikacija Vi čet (WeChat) i TikTok u SAD. TikTok je u vlasništvu BajtDensa...

Gejmer oborio rekord u brzom prelaženju Doom Eternal video igrice koristeći Kaspersky gaming mode opciju

Gejmer Xiae, takmičar u brzom prelaženju video igrica, oborio je svetski rekord za igricu Doom Eternal na događaju Break The Record: LIVE. Pobednik je završio...