SEO – optimizacija sajta – Intervju Darko Mikić

by:

GoogleSEO

Već neko vreme u Srbiji, kao i u svetu, trend je postao internet marketing. Uz razne marketinške mogućnosti koje nam se nude na internetu, mi smo odlučili da vam približimo jedan vid koji je najverovetnije najefektivniji. SEO optimizacija. Da bismo vam bliže objasnili, a sve u cilju da vaš sajt postane na vrhu, sa nama je gospodin Darko Mikić, jedan od vodećih eksperta na ovom polju u Srbiji.

darko mikic

-Gospodine Mikiću, možete li nam bliže pojasniti termin SEO optimizacije za naše čitaoce?
D. M. SEO je akronim od reči Search Engine Optimization, to je oblast internet marketinga, a radi se o „pametnom“ pretraživanju, odnosno preusmeravanju internet saobraćaja ka bolje rangiranim sadržajima.

-Zašto je SEO optimizacija toliko zastupljena tema u modernom marketingu i šta je to zapravo?
D.M. Najprostije rečeno, SEO optimizacijom sajta vaša stranica će se naći na početku pretraživača, što je u današnje vreme najefikasniji marketing, bez obzira kojim se poslom bavite.

​Internet marketing je u 21. veku daleko iznad bilo kakvih televizijskih i radio reklama, jer danas ne postoji osoba koja se ne služi internetom, a poznato je da svi preko Google – a traže odgovore na razna pitanja. Zato je bitno da budete prvi na Googlu.

darko mikic

-Na kom principu funkcioniše optimizacija sajta?
D.M. Seo ptimizacija sajta funkcioniše po principu veoma složenog procesa i prilagođavanja vašeg sajta velikom broju algoritama.

Ako stranica vaše firme, prva izadje na pretraživaču, to znači da će svi ljudi koji u tom trenutku žele vaš proizvod ili uslugu biti upućeni na vas, a to dalje znači veći profit za vaš biznis, i zato je danas neophodno uložiti u ovu vrstu internet marketinga.

– Naravno moramo Vam postaviti pitanje, da li je ova usluga skupa?
D.M. Ne mora nužno da bude. Naša kompanija nudi kvalitetnu, ali i povoljnu SEO optimizaciju sajta, jer verujemo da reklama ne mora biti luksuz, već neka vrsta svakodnevice, da bez obzira na veličinu vašeg preduzeća možete da uložite u svoju budućnost, a svi već znamo da je dobar marketing pola obavljenog posla.

​Garantujemo kvalitet i stručnost, a iskustvo radi za nas. Uostalom, pozivamo sve vaše čitaoce da nas potraže na Googlu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *