Sberbanka dobitnik priznanja za najinovativniju digitalnu banku u Centralnoj i Istočnoj Evropi

Časopis „Global Finance” proglasio je Sberbanku za najinovativniju digitalnu banku u kategoriji komercijalnih banaka u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Ovo priznanje pokazuje u kojoj meri finansijske organizacije aktivno koriste savremenu tehnologiju prilikom pružanja usluga klijentima.

Takođe, Sberbanka je pobednik i u kategoriji „Najbolja banka u marketingu i pružanju usluga putem društvenih medija”, koja nagrađuje najinovativnije i najefikasnije projekte u oblasti digitalnih komunikacija.

Pored toga, Sberbanka je po četvrti put proglašena pobednikom u kategoriji „Najbolje SMS bankarstvo“, koja procenjuje funkcionalnost i pogodnost bankarskih usluga pruženih putem SMS-a.

Prilikom određivanja dobitnika nagrada uzeti su u obzir kako objektivni tako i subjektivni kriterijumi. Objektivni se odnose na metode privlačenja i porast broja digitalnih klijenata, obim ponude proizvoda, kao i razvoj novih oblasti poslovnih i inovativnih usluga. U subjektivne kriterijume spadaju mišljenja analitičara, bankarskih konsultanata i drugih učesnika u međunarodnoj bankarskoj industriji.

Dobitnici su izabrani u više od 150 zemalja od Afrike, Azije i Pacifika, preko Centralne, Istočne i Zapadne Evrope, kao i Latinske Amerike, Severne Amerike i Bliskog Istoka.

Početkom ovog meseca, časopis „Global Finance” proglasio je Sberbank digitalno rešenje za korporativno bankarstvo najboljim u Rusiji. Takođe, Sberbanka je prva po rezultatima u još tri kategorije usluga namenjenih korporativnim klijentima u Centralnoj i Istočnoj Evropi: „Najbolje usluge na portalu“, „Najbolje integrisan korporativni sajt“ i „Najinovativnija digitalna banka“.

O časopisu Global Finance
Global Finance je mesečni časopis osnovan 1987. godine sa sedištem u SAD. Global Finance izveštava o međunarodnom finansijskom sektoru i pokriva teme kao što su korporativne finansije, zajednička ulaganja, spajanja i akvizicije, profil zemlje, kapitalna tržišta, odnosi sa investitorima, valute, bankarstvo, upravljanje rizicima, kastodi, direktna ulaganja i upravljanje novcem.

Časopis takođe organizuje tokom cele godine ceremonije za dodelu nagrada najboljim finansijskim institucijama i kompanijama. Časopis se izdaje u 158 zemalja i na globalnom nivou ima više od 50.000 pretplatnika i primalaca.

Dopao Vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima:

Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

ODGOVORI

Molim napišite svoj komentar!
Molim napišite svoje ime ovde

Poslednje dodano

Apple odustao od potpune enkripcije bezbednosnih kopija

Apple je odustao od planova da vlasnicima iPhone-a omogući čuvanje šifrirane sigurnosne kopije podataka na aplikaciju iCloud, nakon što...

Šta je to refurbished laptop?

Laptopovi i kompjuteri spadaju među najčešće kupovane polovne tehničke uređaje. Razlog za tako nešto je pre svega cena. Novi...

Mreža Tinder uvodi panik dugme

Aplikacija za upoznavanje potencijalnog partnera Tinder uvela je panik dugme i druge sigurnosne postavke kako bi povećala sigurnost svojih...

NASA-in robot izgubio se na Marsu

Tehnologija je omogućila razvoj navigacije koja nam u svakom trenutku govori gde se nalazimo na Zemlji. Isti princip koriste...

CISCO: Zapadni Balkan najgori u Evropi po digitalnoj spremnosti

Države Zapadnog Balkana najgore su u Evropi kada je u pitanju nivo digitalne spremnosti, a u svetu se nalaze...

Huawei obećao 5G telefone ispod 150 dolara

Kineski gigant Huawei najavio je 5G telefone sa cenom ispod 150 dolara do kraja 2020. godine. Iz kompanije kao da...
Novi Sad
fog
1.6 ° C
3.3 °
0 °
80 %
1.5kmh
75 %
uto
11 °
sri
9 °
čet
7 °
pet
11 °
sub
9 °

Možda da pročitaš iSaznaj
Dostupno baš za tebe