Samsung: Stižu četiri nova smartfona

Share

Čini se kako će Samsung Appleovu iPhoneu X seriju iduće godine pokušati “ubiti” ne s jednim već tri, moguće i četiri uređaj.

samsung

Moguće je kako bi već početkom iduće godine – možda na sajmu Consumer Electronics Show u Las Vegasu ili Mobile World Congressu u Barseloni – mogli videti prvo u nizu novih izdanja Samsungovih pametnih telefona iz serije Galaxy S9.

Bi će to, prognoziraju u BGR-u, deo serije od tri, možda čak i četiri nova smartfona koja će južnokorejska korporacija ponuditi tokom godine.

Uz standardno i ‘plus’ fablet izdanje u prodaji bi se mogao naći i robusniji model Galaxy S9 Active. Ali, nagađa se i o povratku mini modela sa ekranom dijagonale pet inča (12,7 centimetara) koji bi takođe trebao imati ekran Infinity kao i njegova veća braća.

Apple je neočekivano dobro prošao s modelom iPhone SE, koji je efektivno četveroinčni (10,1 cm) uređaj u koji je upakovan iPhone 6S, pa nije isključeno kako se i Samsung neće okrenuti onima koje fableti ne zanimaju.

Izvor

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *