Priznanje Apple-a: Novi iPad je sklon iskrivljavanju

Korisnici su primetili da se novi iPad Pro iskrivljuje. Iz Applea su priznali da je to moguće. Ali, šta sad?

Kad god Apple izbaci na tržište neki novi proizvod, novinari i zaljubljenici u tehnologiju širom sveta testiraju te proizvode. Često se ti testovi sastoje i od testa izdržljivosti u kojem se testira koliko je proizvod čvrsto napravljen, odnosno može li izdržati svakodnevnu upotrebu.

Nije retkost da se u takvim, ekstremnim, testiranjima proizvodi i iskrive. Ali, problem je kad takvi iskrivljeni dođu u originalnoj kutiji.

Upravo se to događa s novim iPad Pro uređajem. Sve više kupaca javlja da su iskrivljeni iPad dobili u originalno zapakovanoj kutiji ili pak da se uređaj iskrivio nekoliko dana nakon početka korišćenja.

I Apple je priznao postojanje “iskrivljenih” iPada.

U izjavi koju su poslali the Vergeu, napisali su kako je iskrivljavanje “posledica proizvodnog procesa uređaja i ne bi se trebala pogoršavati ili negativno uticati na rad iPada”.

Navodno do iskrivljavanja dolazi tokom hlađenja kućišta koje se sastoji od plastike i aluminijuma.

Problem je što korisnici koji su primetili da je njihov iPad iskrivljen nisu sigurni trebaju li reklamirati svoje iPade i tražiti nove ili ih samo odneti u servis gde će im uređaje “ispraviti”.

Za sad korisnicima samo možemo savetovati da bilo kakve promene zabeleže i fotografišu kako bi mogli posle dokazati Apple-u da iskrivljavanje nije nastalo njihovom krivicom.

Pročitaj i:  7 pametnih načina da iskoristite vaš stari iPhone
Previous Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Pratite nas na Facebook-u

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI