Poznata aplikacija Snapchat dobija potpuno novi dizajn

0
49
snapchat

Prema novim informacijama koja pokazuju da popularna aplikacija za dopisivanje Snapchat više neće deliti poruke vaših prijatelja i priče u zasebne sekcije.

snapchat

Kako prenosi sajt Engadget da aplikacija Snapchat ne privlaći uopšte korisnike. Kako su njihova ciljna grupa tinejdžeri odlučili su se na postupak redizajna.

Glavni čovek Snapchata Evan Spiegel tvrdi da će se revamp fokusirati isključivo na priče i originalne emisije, ali ništa nije rekao o konkretnom datumu dolaska. Sudeći prema neslužbenim informacijama, nadogradnja bi trebala stići veoma uskoro. Na nama je samo da čekamo taj datum.
Čitko i jasno?

Iako je sam app centriran oko kamere, on više ne bi trebao odvajati poruke i priče u dve razdvojene kartice. Umesto toga, ovaj redizajn će svu komunikaciju staviti na levu stranu. Ako povučete prstom prema desno, dobi ćete javno finansirane priče (muzika, sport i globalni događaji), kao i sadržaj od Snapchatovih medijskih partnera (poput MTV-a i CNN-a). Ova sekcija takođe bi trebala imati i priče slavnih.

Kako cela stvar ne bi postala nepregledni košmar, Snapchat uvodi algoritme koji bi video sadržaje trebali prilagoditi vašim ukusima.

Snap Inc. nije potvrdio kada će nadogradnja stići, pa se možemo nadati da će biti veoma brzo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here