Pozivamo te na Frejm – Letnji bioskop u kampusu

Leto je stiglo, toplo vreme ublažavamo odlaskom na Štrand i hladnim napicima, ali nam zbog čitave situacije izazvane pandemijom nedostaje kulturnog i umetničkog programa. Ne moraš da brineš jer ti od 10. jula donosimo nezaboravno leto u Kampusu.

OPENS će u saradnji sa Udruženjem Cinema City upotrebiti sve kvalitete i zajedničke kapacitete te organizovati FREJM. Podršku projektu pružiće Zoom Media, HNS Creative, ali i Univerzitet Novog Sada na čijoj lokaciji će se održati letnji bioskop.

FREJM obuhvata preko 30 dana letnjeg bioskopa, kulturnog i umetničkog sadržaja, koji ćeš imati priliku da posetiš kroz jul i avgust mesec.

KAKO SMO ZAMISLILI PROGRAM?

Kao i do sada, pitali smo mlade  Novog  Sada kako zamišljaju leto 2020. godine u gradu? Odgovor je bio zanimljiv sadržaj na bezbedan način. Ideja i jeste da se organizuje FREJM kao letnji bioskop, odnosno program koji će biti na otvorenom, dostupan i zanimljiv svima.

FREJM obuhvata: filmske projekcije, koncerte, umetničke prezentacije, edukativne panele na teme filma i muzike. Program smo zamislili u tri segmenta, kroz filmove, koncerte i prezentacije umetničkih programa sa fokusom na video art i skulpturu. Kako bismo ti  navedene segmente programa dočarali i prikazali na interesantan način pažljivo smo selektovani bioskopske hitovi,  gde smo takođe birali filmove aktuelne svetske i domaće produkcije sa posebnom pažnjom na restauirana izdanja.

Kroz FREJM program želimo da upotpunimo leto svima vama koji ćete isto provesti u Novom Sadu, da ne zaboravite na vaše do sada kulturne i filmske navike, da uživate u društvu vaših najbližih, te da jednako odgovorno i bezbedno kao i do sada bojimo i inspirišemo naš grad na zanimljiv  način.

Uskoro više informacija o programu.

0
- Advertisement -
Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

PROČITAJ I

Fortnite izbačen iz Apple App Storea i Google Play Storea

Nakon što je Apple Epicovu igru nakon najnovije nadogradnje izbacio iz Apple Storea, Google je napravio istu stvar.

WiFi Mesh uređaj – za jak WiFi signal u svakom uglu velikog doma

Ukoliko imate veliku kuću ili stan, obezbedite podjednako dobar WiFi signal u svakom uglu vašeg doma, uz WiFi Mesh uređaj.

Regionalno istraživanje: Više od polovine potrošača u Srbiji smatra da je biometrijsko plaćanje brže i jednostavnije od upotrebe lozinki

Gotovo 50 odsto potrošača u Srbiji smatra biometrijsku identifikaciju bržim i jednostavnijim rešenjem od upotrebe lozinki prilikom potvrđivanja mobilnih plaćanja, pokazuje regionalno istraživanje kompanije...

Letnji intenzivni kursevi u školi digitalnih tehnologija za decu KIBERone.

Školska godina samo što nije počela a vi niste otputovali nigde? Deca se dosađuju i željna su druženja i novih znanja. Ovog avgusta, iskoristite vreme...

Nakon 35 godina Toshiba potpuno prekida proizvodnju laptopa

Japanski proizvođač je nakon odluke o prestanku proizvodnje ostatak deonica svog sektora za PC računara prodao Sharpu Toshiba je tiho zatvorila svoju podružnicu za prenosnike,...