Pomerena satnica Festivala Ukusa u Novom Sadu

0
106

Treći  Festival  Ukusa – knjige, kafe i čokolade u organizaciji Udruženja Educom održaće se od 14. do 16. juna 2019. Na Trgu Republike u Novom Sadu. Festival je I ovu godinu podržan od Gradske uprave za privredu grada Novog Sada.

Tri dana će posetioci moći da degustiraju kafe, čokolade, kupe proizvode, pogledaju knjige, prisustvuju interesantnim predavanjima o kafi, radionicama čokolade, radionica za decu edukativnih centara Kefalo I Malac genijalac.

Po prvi put u Novom Sadu prisustvoćemo izradi figura od čokolade kao I samoj izložbi. Izložba se realizuje u saradnji sa  Srednjom školom za dizajn “Bogdan Šuput”.

Jedinstveni festival na našim prostorima okupiće učesnike sa različitim brendovima kafe, izlagače vrlo zanimljivih čokolada i izadavačke kuće iz Srbije. Uživaćemo u makaronsima, jagodama u čokoladi, kapkejkovima, organskim i veganskim čokoladama, belgijskim čokoladama, u pivu sa ukusom cappuccina I čokolade, kafi sa različitim ukusima, ali i u nesvakidašnjim bojama za kafu  i u drugim slatkim delicijima.

Partner Festivala je OTP banka. Prijatelji Festivala i izložbe čokoladnih figura je komapnija Puratos i kompanija Vekić.

Ulaz za sve posetioce na festival je slobodan!

Zbog previsoke temperature sama satnica i program je pomeren za predveče odnosno program počinje od 18 časova. 

Vidimo se na Trgu Republike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here