Počelo je vreme darivanja u Telenoru

Sezona praznika počinje, a u njoj korisnike Telenora očekuje mnoštvo iznenađenja i lepih poklona. Novogodišnja promocija postpejd korisnicima donosi do 15GB dodatnog interneta mesečno, kao i vaučere sa popustima za kupovinu telefona do 12 000 dinara.

Uz novi paket „Telenor Pripejd plus“ korisnike očekuje 10GB i 10 000 minuta koji važe 15 dana, kao i mnoštvo poklona uz digitalni vaučer na Moj Telenor aplikaciji.

Tokom novogodišnje kampanje, svi postojeći ili novi postpejd korisnici koji do 31. januara sklope novi ugovor na nekom od „Total“, „Play“ ili „Premium“ paketa, na poklon dobijaju dodatnih 5 do 15GB interneta mesečno, u zavisnosti od izabranog paketa. Dodatni internet mogu da koriste tokom trajanja ugovora, narednih 12 ili 24 meseca, a aktiviraju ga jednostavno, putem Moj Telenor aplikacije.

Pored interneta, korisnici u okviru novogodišnje ponude dobijaju i poklon vaučer koji omogućava popust prilikom kupovine telefona. Vaučer mogu pokloniti dragoj osobi ili ga iskoristiti na svom drugom broju u Telenoru, a uz njega dobijaju popust do 12 000 dinara na kupovinu telefona u zavisnosti od odabranog tarifnog paketa, u Telenor prodavnicama, kao i u onlajn šopu.


Uz novi paket „Telenor Pripejd plus“ korisnici dobijaju 10GB i 10 000 minuta u Telenor mreži, koji važe 15 dana, u domaćem saobraćaju, po ceni od 500 dinara. Pored toga, korisnicima je na raspolaganju „Telenor pripejd paket“, uz koji mogu besplatno aktivirati 3GB interneta i 3 000 minuta, koji važe sedam dana u domaćem saobraćaju, po ceni od 300 dinara. Uz to, svi pripejd korisnici dobijaju po 10GB interneta za dve aplikacije po izboru svakog meseca, među kojima su Facebook, Instagram, Twitter, Viber ili WhatsApp.

Svi pripejd korisnici, novi i postojeći, dobijaju 10 poklona tokom 10 nedelja, ukoliko svakog dana ogrebu vaučer u Moj Telenor aplikaciji. Među poklonima su do 10GB interneta, kao i dodatni minuti u Telenor mreži, koji se mogu iskoristiti do kraja dana u kome su aktivirani, u domaćem saobraćaju.

Poseti Moj Telenor aplikaciju i ogrebi vaučer, jer te čekaju brojni pokloni!

Svaki dan ogrebi vaučer u aplikaciji i tokom 10 nedelja dobijaš 10 poklona koji važe do kraja dana aktivacije.

Vaučer na aplikaciji je dostupan svim pripejd korisnicima na mobilnim telefonima (Android i IOS) tokom 10 nedelja, u periodu od 03. decembra 2018. do 10. februara 2019. godine. Vaučer možeš da ogrebeš jednom dnevno.

Dopao Vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima:

Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

ODGOVORI

Molim napišite svoj komentar!
Molim napišite svoje ime ovde

Poslednje dodano

Mreža Tinder uvodi panik dugme

Aplikacija za upoznavanje potencijalnog partnera Tinder uvela je panik dugme i druge sigurnosne postavke kako bi povećala sigurnost svojih...

NASA-in robot izgubio se na Marsu

Tehnologija je omogućila razvoj navigacije koja nam u svakom trenutku govori gde se nalazimo na Zemlji. Isti princip koriste...

Huawei: Napravićemo jeftinija autonomna vozila!

'Naš primarni cilj jeste razvoj tehnologije koja nam omogućava vožnju bez vozača. Tesla trenutno stvara vrednost za sve. Ako...

CISCO: Zapadni Balkan najgori u Evropi po digitalnoj spremnosti

Države Zapadnog Balkana najgore su u Evropi kada je u pitanju nivo digitalne spremnosti, a u svetu se nalaze...

Huawei obećao 5G telefone ispod 150 dolara

Kineski gigant Huawei najavio je 5G telefone sa cenom ispod 150 dolara do kraja 2020. godine. Iz kompanije kao da...

Podrška mladima u izboru budućeg zanimanja

Petnaestoro maturanata gimnazija i srednjih stručnih škola posetilo je kompaniju Better Collective Niš u okviru programa „Pick and Choose”....
Novi Sad
broken clouds
3.3 ° C
4 °
2.8 °
78 %
1.5kmh
68 %
ned
10 °
pon
7 °
uto
11 °
sri
10 °
čet
5 °

Možda da pročitaš iSaznaj
Dostupno baš za tebe