Playstation Plus – besplatne igre za decembar

Share

Ne znamo za vas, ali je nama ova godina proletela, bilo je tu mnoštvo zanimljivih hitova, događaja, ali i besplatnih igara za pretplatnike PS Plus i Xbox Live Gold servisa.

Pretplatnici su imali prilike da u prethodnim mesecima vide izuzetno bogatu ponudu igara za sve konzole, a isti standard će se održati i u decembru.

Prvi po redu su oni koji koriste Playstation Plus servis i oni će imati prilike da se dobro naplaše i provozaju kada je u pitanju decembarska ponuda besplatnih igara.

Playstation 4:

Za igrače sa konzolom trenutne generacije je pripremljena SOMA, fantastična horor avantura studija Frictional Games, koji nam je doneo Amesia. Druga igra se baš skoro pojavila(juna ove godine) i to je trkačina Onrush. Ovde nije bitno stići prvi do cilja već je najbitnije slupati što više vozila i izvoditi vratolomije kako bi sakupili vredne poene.

Playstation 3 i PS Vita:

Za PS3 igrače je pripremljena pucačina Steredenn: Classic i vizuelna anime novela SteinsGate, dok oni sa prenosivom vitom dobijaju šarenoliki platformer Iconoclasts i Papers,Please, igru u kojoj igrate kao graničar koji odlučuje ko sme ući u državu a ko ne.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *