PES 2019 na PC i konzole stiže krajem avgusta

Share

Konamijeva nova Pro Evolution Soccer igra (PES 2019) na tržište stiže 28. avgusta u SAD i 30. avgusta u Evropu, a igra će biti dostupna za PC preko Steama, PlayStation 4 i Xbox One. PES 2019 će podržavati 4K HDR video na svim podržanim platformama.

Ranije ovog meseca objavljeno je da će franšiza izgubiti licencu za timove i igrače iz Lige šampiona, a Konami nije objavio nikakve informacija o tome šta će zameniti ovu licencu.

Zanimljivo je da najavni trejler za igru stavlja veliki fokus na Dejvida Bekama, a postojaće čak i edicija igre koja nosi naziv slavnog fudbalera.

PES 2019 je trenutno dostupan za prednaručivanje, a verovatno će svi odgovori o tome koje lige i stadioni sižu u igru, biti dostupni tokom E3 sajma narednog meseca.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

2 Responses

  1. Demir kaže:

    PES 2019 izgubio licencu za Ligu Sampiona, a Fifa uzela! Polako Pes gubi primat, moraju bre malo da se fokusiraju!

  2. Bgaoc kaže:

    Da nije bilo PES 2019, ne bih znao šta da radim uveče

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *