PC Building Simulator – Simulacija sklapanja PC kućišta

Video igra koja omogućava sklapanje i popravljanje računarskih kućišta konačno dostupna.

Izgradi i razvijaj svoj računarski servis tako što ćeš naučiti da dijagnostikuješ, popraviš i sklopiš personalne računare. Sa pravim virtualnim komponentama, realne cene plus sve hardware i software simulacije koje možeš isplanirati ili isprobavati i  možeš napraviti svoj super snažan personalni računar.

video_igra_demo PC Building Simulator već ima veliki uspeh sa preko 500,000 preuzimanja od svoje pre-alpha demo verzije i sada je razvijena u pravu simulaciju da bi ti omogućila da napraviš personalni računar iz snova.

Kao što sam naslov članka kaže, u mogučnosti si da napraviš svoj računar iz snova. Pored toga što ćeš naučiti da skolopiš svoj računar iz snova, susrešćeš se sa virtuelnim mušterijama koji donose svoja kućišta i tvoj zadatak je da ih dijagnostikuješ i otkolniš kvar. Ova igrica će ti pomoći da postaneš sam svoj majstor i ako počenš da se baviš ovim lepim poslom (IT Tehničar), možeš na kraju i da se zaposliš kao IT Tehničar u nekom računarskom servisu ili da pokreneš svoj biznis.

Hardwareski zahtevi

Video igra zahteva sledeću konfiguraciju kućišta kako bi mogla da radi kako treba:

  • OS: Windows 7 ili novije
  • Procesor: Intel Core i5-2500K ili AMD Athlon X4 740 (ili pribiližno)
  • RAM Memorija: 4 GB RAM
  • Grafička kartica: GeForce GTX 660 (2048 MB) ili Radeon R9 285 (2048 MB)
  • Slobodan prostor na disku: 4 GB available space

Napomena: Video igra je još uvek u beta fazi, tako da je velika verovatnoća da ćeš naleteti na neke greške u video igri.

- Advertisement -

pročitaj i

Komentari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisment

povezani članci