Pametan telefon kao mini bioskop

Pronađite svoju aplikaciju za gledanje omiljenih filmova. Pametni telefoni danas ne služe za razgovore i slanje poruka, već vam pružaju razne mogućnosti, među kojima je i ta da gledate svoje omiljene video spotove. Iako je vaš pametni telefon “mini-bioskop”, ugođaj ipak može biti potpun, naročito ako film gledate s nekom posebnom osobom. Predstavljamo vam neke video-aplikacije koje će vam pomoći u tome.

Mobo player

Video-plajer za mobilne telefone koji ima najviše funkcija od svih ponuđenih plajera. Različiti video-formati, titlovi, striming, samo su neke od mogućnosti ovog plajera. Ukoliko često gledate filmove na svom pametnom uređaju, ovo je pravi izbor za vas.

Mobo player možete preuzeti sa ovog linka.

MX player

Ovaj plajer veoma je popularan jer ispunjava sve zahteve prosečnog korisnika. Osim što možete da uživate u filmovima, imate mogućnost i da uvezete titlove, kao i da “ispunite” dodatne kodeke ukoliko je potrebn da biste pokrenuli film. Ova aplikacija omogućava vam da gledate filmove u svim formatima i zumirate kadrove i scene koje želite.

MX player možete preuzeti sa ovog linka.

BS player

Ova aplikacija praktična je za sve, a pogodnost je što možr da se koristi i za starije modele mobilnog uređaja. Uz ovu aplikaciju moći ćete da uživate i u tonu i u slici, jer podržava gotovo sve audio i video fajlove, plejliste, imate mogućnost direktnog uvoza titlova, a na raspolaganju su vam i mnoge druge mogućnosti.

BS player možete preuzeti sa ovog linka.

Pročitaj i:  Kako pravilno puniti bateriju telefona?
Previous Article
Next Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Pratite nas na Facebook-u

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI