13.6 C
Novi Sad

Opet problemi sa Windows 10, ovaj put na meti su – igrači

U kompaniji Microsoft su priznali kako nova nadogradnja usporava rad grafičkih kartica Nvidije i AMD-a i tom prilikom su poručili kako nastoje rešiti probleme

Nova softverska nadogradnja za Microsoftov operativni sistem Windows 10 (KB4482887) usporava rad Nvidijinih i AMD-ovih grafičkih kartica. U softverskom divu iz Redmonda su priznali problem i objavili službeno upozorenje.’Moguće je kako će po instaliranju nadogradnje KB4482887 korisnici primetiti pad kvalitete grafičke kartice i računarskog miša prilikom igranja pojedinih igara poput primera radi Destiny 2‘, naveli su iz Microsofta i dodali kako nastoje rešiti nastali problem.

Razumljivo, korisnici su besni. Deo njih tvrdi kako problem nije ograničen samo na igranje već uopšte na rad Windowsa 10, samo što zaljubljenici u igre lakše uoče kad nešto ne štima, a ima i onih koji tvrde kako bi najbolje bilo ne proveravati nudi li Microsoft nove nadogradnje za svoj operativni sustav.

Takav stav nije teško razumeti. Microsoft je imao ozbiljnih problema s nadogradnjama za Windows 10 u januaru, aprilu,  oktobru i novembru prošle godine kao i u februaru ove godine, piše Forbes.

- Advertisement -

Pročitajte još

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Ovde unesite svoje ime

Podeli:

Poslednje dodano: