Događaji OPENS

OPENS 2019: Mladi, inovacije i trendovi

Ovo je godina u kojoj je Novi Sad Omladinska prestonica Evrope.

Ovo je godina u kojoj je omladinski radnik konačno postalo priznato zanimanje u Srbiji i dobilo svoju šifru.

Ovo je godina u kojoj su postavljeni kostur i temelji prvog Omladinskog centra u Vojvodini.

Ovo je godina u kojoj najlasnije pričamo o mladima.

I, ovo je godina u kojoj prvi put, i u partnerstvu sa CENTROM ZA OMLADINSKI RAD, organizujemo konferenciju Mladi, inovacije i trendovi.

Dvodnevna konferencija “Mladi- trendovi i inovacije” osmišljena je sa ciljem da se u dva dana tokom različitih panela, radionica, predavanja i drugih interaktivnih aktivnosti fokus stavi na mlade u. godini kada je Novi Sad Omladinska prestonica Evrope.

Konferencija će pružiti priliku mladima da se na jednom mestu susretnu sa akterima omladinske politike, influenserima i omladinskim radnicima. Na konferenciji ćemo se osvrnuti na primere dobre prakse koji se odnose na kontinuiran rad sa mladima, nove i inovativne programe za mlade i stepen uključenosti mladih u procese donošenja odluka.

Kako mladi nalaze svoje meste u doba digitila uz pomoć Teodore Miljković? Kako izgleda Uvod u Design Thinking – od ideje do inovacije sa Deniz Hoti? Ili, kolika je Moć mindfulness-a u radu sa izazovnim grupama uz SHIFTMINDFULL? To su samo neka od pitanja na koja ćemo pokušati da nađemo odgovore.

Prvi dan konferencije bavimo se promenama u trendovima i interesovanjima kod mladih u odnosu na duh vremena i smenjivanje različitih generacija, drugi dan inovativnim pristupima u radu sa mladima i omladinskom radu, koji mogu da se koriste danas.

Agendu i prijave za konferenciju nalaze se za 29.10. na OVOM LINKU, a za 30.10. na OVOM LINKU.

Related posts

Greška 404 – 5 godina digitalnih prava u Srbiji

Radovan Laćarak

Novi Sad planira da ojača svoju poziciju lidera u IT sektoru centrom za proučavanje AI

Novica Živković

Otvorena peta konferencija #Digital2018 – Digitalizacija je imperativ naše budućnosti!

Radovan Laćarak

Leave a Comment