OPENS 2019: Čemu su mladi naklonjeni

Da bismo uopšte pričali o tome čemu su mladi naklonjeni, prvo smo morali da istražimo trendove u društvu, kulturi, obrazovanju i slobodnom vremenu među mladima danas i onda da najinspirativnije ljude stavimo za isti sto.

Za stolom su:

Dunja Jovanić – influenserka, modna blogerka i youtube volgerka i jedna od pionirki zanimanja „modernog doba“. Njeno ime i prezime, a posebno akronim na društvenim mrežama, znaju gotovo sve mlade generecije koje na instagramu provode svoje sate, dane a poneki i život.

Duško Krstić – sertifikovani omladinski radnik, trener i mentor. Osnivač, aktivista i volonter Centra za građansko delovanje i Fondacije za mlade Obrenovca. Urednik portala za mlade YOUTH.RS.

Dr Dalibor Petrović – Vanredni profesor sociologije na Univerzitetu u Beogradu, posebno se zanima i izučava oblast sociologije elektronskih komunikacija sa fokusom na društvenim posledicama upotrebe interneta.

Lokacija je Arena cineplex, datum je 30. oktobar a u pitanju je panel u okviru Konferencije Mladi, inovacije i trendovi koju OPENS organizuje u partnerstvu sa CENTROM ZA OMLADINSKI RAD.

Za kakve sadržaje su mladi danas zainteresovani? Kakve navike imaju i gde ih stiču? Kako provode svoje slobodno vreme? Koja su njihova interesovanja danas, i da li ih imaju? Kako zainteresovati mlade za određene sadržaje? Koga mladi danas najviše prate i slušaju? Ko su im autoriteti, uzori i idoli danas? Kako se u Srbiji sprovodi omladinski rad a kako rad sa mladima u 2019. godini?

Na panelu ćemo pričati o tome ko su novi mladi koji utiču na svoje vršnjake i na koji način.

Karte se preuzimaju na blagajni bioskopa Arena od 22.10. u 10h do 29.10. do 17h. Jedna osoba može da preuzme maksimum 2 karte na svoje ime. Karte nije moguće unapred rezervisati.

- Advertisement -
Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

PROČITAJ I

Nakon 35 godina Toshiba potpuno prekida proizvodnju laptopa

Japanski proizvođač je nakon odluke o prestanku proizvodnje ostatak deonica svog sektora za PC računara prodao Sharpu Toshiba je tiho zatvorila svoju podružnicu za prenosnike,...

I Twitter u trci za kupovinu aplikacije TikTok

U trku za kupovinu američkog tržišta aplikacije za deljenje video sadržaja TikTok uključio se i Twitter, potvrđeno je Rojtersu, ali finansijski stručnjaci sumnjaju da...

Twitter priznao novi sigurnosni propust koji ugrožava korisnike Androida

Twitter će posebno obavestiti one korisnike koji su ugroženi. Samo nekoliko nedelja nakon što su pretrpeli ozbiljan hakerski napad koji je otkrio da su im...

Tramp zabranio transakcije sa TikTok-om i WeChat-om u SAD

Američki predsednik Donald Tramp potpisao je uredbe o zabrani transakcija sa vlasnicima aplikacija Vi čet (WeChat) i TikTok u SAD. TikTok je u vlasništvu BajtDensa...

Gejmer oborio rekord u brzom prelaženju Doom Eternal video igrice koristeći Kaspersky gaming mode opciju

Gejmer Xiae, takmičar u brzom prelaženju video igrica, oborio je svetski rekord za igricu Doom Eternal na događaju Break The Record: LIVE. Pobednik je završio...