Od sada preporučene objave na Instagramu

Share

Nakon dodavanja podrške za praćenje hashtagova ranije ovog meseca, Instagram sada omogućava novu “Recommended for You” funkciju. Instagram ovom funkcijom ubacuje objave za koje smatra da bi korisnik mogao da bude zainteresovan, direktno u feed.

instagram

Recommended for You će se selektovanim Instagram korisnicima isporučivati u narednim danima, ali je kompanija funkciju potvrdila u svojoj Help dokumentaciji. Instagram sugeriše da će se u ovoj sekciji pojavljivati objave koje su bazirane na onome što su lajkovali drugi nalozi koje korisnik prati.
Korisnik može privremeno da sakrije preporučenu objavu, klikom na tri tačke pored nje, ali ovo ne uklanja preporučene objave za stalno iz Instagram feeda. Ovo bi mogao biti problem za određene korisnike, koji su već frustrirani zbog toga što ne postoji honološki feed, a funkcija Recommended for You bi dodatno mogla da pogorša ovu situaciju.

Izvor: 9to5mac

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *