Ovog proleća u Telenoru te čeka 5 puta više kredita tj. 2500 RSD i 5 GB interneta, koji važe 15 dana u domaćem saobraćaju. Kredit se može iskoristiti za minute i SMS ka svim mrežama (bez specijalnih brojeva i mogućnosti kupovine dodataka).

Uz to, možeš bez brige da uživaš u omiljenim aplikacijama jer svakog meseca možes da aktiviraš besplatno po 10 GB za 2 aplikacije po izboru.

Kupi Telenor Pripejd paket i dobijaš 3 puta više kredita tj. 900 RSD i 3 GB interneta, koji važe 7 dana u domaćem saobraćaju. Kredit se može iskoristiti za minute i SMS ka svim mrežama (bez specijalnih brojeva i mogućnosti kupovine dodataka).

Uz to, možeš bez brige da uživaš u omiljenim aplikacijama jer svakog meseca možeš da aktiviraš besplatno po 10 GB za 2 aplikacije po izboru.

Dodatne informacije o promociji
Bonus dodatak sa 5 puta više kredita tj. 2500 RSD  i 5 GB interneta, koji važe 15 dana od trenutka aktivacije u domaćem saobraćaju, možeš da aktiviraš putem Moj Telenor aplikacije i *111#, a najkasnije do 15.07.2019. godine.

Dodatak je dostupan uz paket Telenor Pripejd Plus.  Po aktivaciji besplatnog Bonus dodatka, možeš da kupiš dodatak  iste sadržine po ceni od 500 RSD (sa PDV-om) do 30.6.2019.

Telenor Pripejd Plus
Cena minuta

11.90 RSD

Cena SMS-a

5.90 RSD

20GB za 2 aplikacije

Facebook, Instagram, Twitter, Viber, Whats App

Cena paketa

500 RSD

Bonus dodatak sa 3 puta više kredita tj. 900 RSD  i 3 GB interneta, koji važe 7 dana od trenutka aktivacije u domaćem saobraćaju, možeš da aktiviraš putem Moj Telenor aplikacije i *111#, a najkasnije do 07.07.2019. godine.Dodatak je dostupan uz paket Telenor Pripejd. Po aktivaciji besplatnog Bonus dodatka, možeš da kupiš dodatak  iste sadržine po ceni od 300 RSD (sa PDV-om) do 30.6.2019.

Telenor Pripejd
Cena minuta

11.90 RSD

Cena SMS-a

5.90 RSD

20GB za 2 aplikacije

Facebook, Instagram, Twitter, Viber, Whats App

Cena paketa

300 RSD

Po 10 GB besplatnog interneta za 2 aplikacije dostupno je svim Telenor pripejd korisnicima, i važi neograničeno. Pristup eksternim linkovima u okviru ili izvan Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber okruženja nije obuhvaćen ovom promocijom.Po 10 GB besplatnog interneta za 2 aplikacije se aktivira putem slobodnih servisnih mesta (slotova), koji se nalaze na Moj Telenor aplikaciji i Portalu. Aktivacijom jedne od pet ponuđenih aplikacija (Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber) popunjava se slobodno servisno mesto. Nakon aktivacije korisniku je dostupan besplatan internet za korišćenje izabrane aplikacije (10GB po aplikaciji).

U periodu od 30 dana od aktivacije, korisnik nije u mogućnosti da promeni izabranu opciju/aplikaciju. Ukoliko korisnik želi da promeni aplikaciju u upotrebi, nakon isteka perioda od 30 dana, potrebno je da izvrši deaktivaciju prethodne i aktivira novu aplikaciju. Kada su oba servisna mesta popunjena, aktivacija dodatnih usluga tarifiraće se prema standardnom cenovniku.

Telenor zadržava pravo da ograniči saobraćaj i menja aplikacije koje su na raspolaganju za besplatnu aktivaciju u okviru promocije, kako bi svim korisnicima obezbedio optimalno korišćenje usluge.

POSTAVI ODGOVOR

Navedite svoj komentar!
Ovde navedite svoje ime