Novi Smartić satić samo u Telenoru

Povezane objave

Smartić satić je GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć mobilne aplikacije. Od sada uz dečiji sat odaberite i novi Smartić tarifni paket uz koji dobijate 50 minuta ka svim mrežama i neograničen internet za nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti sata.

GPS prijemnik
Zahvaljujući njemu roditelji putem aplikacije primaju informaciju o mestu na kom se nalazi dete u svakom trenutku. Informacija o lokaciji deteta se ažurira svakih pet sekundi. Sat pamti aktivnosti deteta čak i ako dođe do iznenadnog prekida veze sa serverom, kako bi nakon uspostave veze roditelji imali kompletnu informaciju.

Pozivi i poruke
Sat može da šalje i prima pozive i glasovne poruke isključivo od brojeva koje su roditelji uneli putem aplikacije. Svi ostali pozivi se ignorišu. Sat takođe može da prima tekstualne poruke poslate putem aplikacije. Maksimalna dužina jedne poruke je 20 karaktera. Poruke se šalju putem Interneta i ne naplaćuju se dodatno od strane mobilnih operatera.

SOS dugme
U MoveTime aplikaciju, koja je instalirana na telefonu roditelja, može se uneti deset brojeva koje dete poziva pritiskom SOS dugmeta. Nakon aktivacije SOS funkcije, sat redom poziva definisane brojeve sve dok ne uspostavi vezu sa jednim od njih. U međuvremenu, roditelji primaju informaciju o trenutnoj lokaciji deteta.

24 rate 12 rata Puna cena
mesečna rata
350 RSD
uz ugovornu obavezu
24 meseca
mesečna rata
700 RSD
uz ugovornu obavezu
12 meseci
puna cena uređaja
9.900 RSD
bez ugovorne obaveze
+ 249 RSD
mesečna pretplata
na Smartić paket
+ 249 RSD
mesečna pretplata
na Smartić paket
+ 249 RSD
mesečna pretplata
na Smartić paket
Ukupno
599 RSD
Ukupno
949 RSD
Ukupno
9.900 RSD

Za više informacija o podešavanju sata preuzmi uputstvo za upotrebu (pdf).

Dodatne informacije:

  • 50 minuta u nacionalnom saobraćaju mogu se koristiti za pozive ka svim fiksnim i mobilnim nacionalnim mrežama na teritoriji Republike Srbije, ne uključujući pozive ka brojevima sa posebnom naplatom. Nepotrošeni saobraćaj se prenosi u naredna tri meseca. Po potrošenom saobraćaju, pozivanje ka nacionalnim mrežama možete da nastavite aktivacijom nekog od tarifinih dodataka.
  • Neograničeni minuti u telenor mreži – usluga je namenjena korišćenju u privatne svrhe. Smartić tarifni paket je namenjen isključivo za korišćenje od strane fizičkih lica. U slučaju potrošenih 5000 i više minuta u Telenor mobilnoj mreži u jednom obračunskom periodu, Telenor zadržava pravo da promeni način na koji uslugu naplaćuje.
  • Neograničeni internet saobraćaj iz tarifnog paketa se može trošiti isključivo u nacionalnom saobraćaju na teritoriji Republike Srbije pokrivenoj Telenor mrežom. U okviru tarifnog paketa je na raspolaganju 200 MB interneta po maksimalnoj brzini pristupa. Nepotrošeni internet saobraćaj po maksimalnoj brzini pristupa u toku jednog obračunskog perioda se prenosi u naredna tri meseca. Nakon potrošenih 200 MB internet saobraćaja po maksimalnoj brzini pristupa, korišćenje interneta će i dalje biti dostupno bez naplate, po brzini do 64 kbps, do kraja obračunskog perioda.
  • Roming usluga može se aktivirati isključivo na pisani zahtev korisnika u bilo kojoj Telenor prodavnici.
  • SMS usluga nije dostupna na tarifnom paketu i ne može se aktivirati.
  • Tarifni paket Smartić je namenjen isključivo za korišćenje uz odgovarajući dečiji sat.
  • Sve navedene cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om i odnose se na nacionalni saobraćaj.

Informacije za kupovinu uređaja:
Servis koji se obezbeđuje preko prateće aplikacije za korišćenje dečijeg sata nije u nadležnosti Telenora. Korišćenje uređaja na koji je instalirana prateća aplikacija je potpuno nezavisno od korišćenja dečijeg sata i pratećeg tarifnog paketa.
Telenor nije odgovoran za prateću aplikaciju i servis, kao ni za administriranje i/ili deljenje korisničkog imena i šifre u aplikaciji od strane korisnika prema drugim licima.
Telenor nije odgovoran za podatke i informacije objavljene na sajtu proizvođača ili na stranicama za preuzimanje aplikacije. Više informacija o proizvođaču i pružaocu servisa nalazi se u uputstvu za upotrebu koje ide uz dečiji sat.
Ukoliko se uređaj nalazi u zatvorenom prostoru, beleži se podatak o poslednjoj baznoj stanici umesto informacije zasnovane na satelitskim podacima. Više informacija nalazi se u uputstvu za upotrebu koje ide uz dečiji sat.

Pre registracije na servis i korišćenja aplikacije, korisnik se treba upoznati sa detaljnim uslovima korišćenja usluge.

- Advertisement -

Pročitajte još

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Ovde unesite svoje ime

Pročitaj i

Tužba protiv kompanije Google zbog sumnje da neovlašćeno prikuplja podatke dece

Državni tužilac američke države Novi Meksiko optužio je kompaniju Google da neovlašćeno prikuplja lične podatke dece kršeći savezne i države zakone. Tužba, koja je podneta...

Svetski brend Spaces dolazi u Beograd

Globalni brend Spaces, koji nudi ekskluzivne poslovne prostore, nastao je u Amsterdamu 2008. godine, a nakon Beča, Bukurešta i Zagreba, nastavlja ekspanziju u regionu...

Prijave za StartIN 2.0 zvanično otvorene

Prijave za “StartIN program - druga generacija” zvanično su otvorene za sve startap timove i trajaće do 15. marta. StartIN program, koji realizuje InCentarHub...

Nova generacija SMS poruka

Microsoft je nedavno najavio da donosi podršku za novi servis, koji bi trebalo da bude nova generacija SMS poruka. Jedna od najpotcenjenijih funkcija za korisnike...

Google uklanja „skoro 600“ aplikacija iz Play Store-a zbog dosadnih oglasa

Kompanija Google danas je objavila da je uklonila 'skoro 600' aplikacija iz Play Store-a zabranjujući im da zarađuju od oglasa - zbog kako navode...