Novi servis za naručivanje hrane – Foody Club

0
124

Foody Club je sajt preko kog možete naručiti hranu a istovremeno i skupljati bodove. Bodove možete iskoristiti za  povoljniju cenu hrane i pića.

Preko Foody club sajta za samo jedan klik možete da naručite raznovrsnu hranu za svaku priliku. Dovoljno je da odaberete grad i sistem će vam ponuditi sve restorane. Na foodyclub.rs možete izabrati kuhinju koju prosto obožavate, bila ona mediteranska, kineska ili možda pak srpska? Ili ste za neki fitnes obrok ili šejk?

Razvili smo specijalni program u kom možete skupljati bodove i iste menjati za besplatnu hranu iz vašeg omiljenog restorana. Samom registracijom dobijate 700 bodova, koje već prilikom prve narudžbine možete zameniti za hranu. Bodove sakupljate prilikom svake narudžbine i za svaki ostavljen komentar. Restorani se rangiraju prema vašim komentarima.

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa naručivanjem hrane ili korišćenjem bodova, na samom sajtu se nalazi live support, tim ljudi koji će vam olakšati i pomoći u korišćenju ovog zaista sjajnog servisa za naručivanje hrane.

Foody Club je servis gde možete naručiti hranu online. Popularni restorani i kafei, zajedno na jednoj web adresi, olakšava naručivanje hrane. Jednostavno radi – ukucajte svoju adresu da biste videli koji restorani u Srbiji dostavljaju kod vas. Registrujte se i osvojite 700 bodova, koju odmah možete zameniti za hranu za bodove. Šta to znači? Apsolutno besplatna hrana. Da biste to učinili, izaberite restoran po svom izboru kuhinje ili jela, napravite minimalnu porudžbinu i dodajte besplatno jelo za bodove. Uživajte sa Foody Club–om. Svakog dana, lako i jednostavno naručite svoju omiljenu hranu.

POSTAVI ODGOVOR

Navedite svoj komentar!
Ovde navedite svoje ime