Novi EON paketi bilo gde u Srbiji preko interneta

0
119

Ne propustite super ponudu tri nova EON TV paketa koju smo pripremili za sve van SBB mreže. Gledajte kanale iz SBB ponude uz bilo koju internet konekciju i to bez ugovorne obaveze.

Odaberite EON Sport Klub, EON Porodični ili EON CineStar paket.

Aktivacija EON TV paketa se odvija u samo nekoliko jednostavnih koraka na sajtu eon.tv. Mesečnu pretplatu plaćate online platnom karticom, a možete je otkazati kad god želite.

EON Porodični paket za samo 499 dinara

EON Porodični paket  sadrži 14 domaćih kanala kao što su N1, Nova S, Pink, Prva, Cinemania, Branz, Grand, IDJ Videos, Pikaboo, Vavoom i tri kataloga u video klubu Nova S Play, Pikaboo Play i Vavoom Play u kojima će uživati cela porodica. Oni koji se odluče za ovaj paket moći će da prate informativni program Novi dan i  Dnevnik u 19h, talk show emisije Utisak nedelje i Pressing, zabavni program Veče sa Ivanom Ivanovićem i PljiŽ, utakmice fudbalske reprezentacije Srbije i hit serije kao što su Senke nad balkanom, Ubice moga oca  i Žigosani u reketu.

EON Sport Klub paketu čeka vas čak 14 sportskih kanala po ceni od 799 dinara

Premijer liga ili španska Primera, Evroliga, NFL, UFC i MMA borbe, Formula 1 ili Moto GP, eSports, Masters ili Gren Slem teniski turniri, golf i još mnogo toga čeka vas na svim kanalima Sport Kluba i Fight Chanel-u. Pratite sve statistike uz Sports Mode opciju na EON aplikaciji, gledajte live prenose i reportaže prestižnih sportskih događaja i uživajte uz vrhunski doživljaj u HD-u. Pratite prenos Formule 1 ili Moto GP bez zvuka komentatora na kanalima od SK 7 do SK 10 – iz više uglova i na više ekrana istovremeno.

EON CineStar paket po ceni od 599 dinara namenjen je svim ljubiteljima filma

Oni koji se opredele za EON CineStar paket imaće šest filmskih kanala i CineStar Premiere Plus video klub i moći će da prate najnovije holivudske hitove i svetske blokbastere. Premijere svetske kinematografije dolaze na vaše ekrane nedugo posle početka bioskopskog prikazivanja. Pored kvalitetne slike i zvuka, uživaće u dokumentarcima, nagrađivanim dramskim delima, specijalnim emisijama o filmu iz ugla glumaca i reditelja.

Kao i kablovski korisnici SBB-a, svi van SBB mreže koji se opredele za EON TV pakete pored vrhunskog TV sadržaja imaće i napredne funkcije, kao što su gledanje programa do 7 dana unazad na svim kanalima. Uz EON TV pakete pratićete emisije, filmove ili utakmice online na svojim omiljenim uređajima – Smart TV-u telefonu, tabletu, kao i na računaru.

Svi vi koji želite da sopstveni TV pretvorite u Smart TV imate priliku da kupite revolucionarni EON Smart Box na akciji u pola cene. Uživajte i u YouTube aplikaciji, popularnim igricama i glasovnoj pretrazi sadržaja.

POSTAVI ODGOVOR

Navedite svoj komentar!
Ovde navedite svoje ime