18.2 C
Novi Sad

Nove zanimljive opcije i igre stižu na Messenger

Asteroids Attack i Don’t Smile dve su nove igre proširene stvarnosti koje korisnici Facebookovog Messengera mogu zaigrati u grupnim video pozivima, a uskoro će ih biti još.

Facebookov Messenger već neko vreme nudi filtre pomoću kojih selfiji mogu oživeti uz pomoć proširene stvarnosti, a sad će na Messengeru biti moguće igrati takve igre, i to u grupnim video pozivima, piše Engadget.

Video pozivi su odlična stvar za one koji žele razgovarati i videti drugu osobu, ali zašto to ne podići na novi nivo, pitaju se u Facebooku. U razgovor se može uključiti do šest osoba, a od sada će svi moći koristiti nove filtre. Igra se pokreće tako da jedan korisnik odabere neku između nekoliko igara i tako obavesti ostale.

Za sada su na platformi dostupne svega dve igre – Asteroids Attack i Don’t Smile. Prva se igra nosom tako da pokušavate izbeći prepreke, dok je druga verzija klasične igre ‘Ko se prvi nasmeje’. Trebalo bi ih doći još, a za sada se zna da će iduće biti Beach Bump i Kitten Kraze.

Nije tajna da Facebook novim alatima nastoji produžiti trajanje video poziva i tako zadržati korisnike, ali to je ujedno i znak kako se navike korisnika menjaju i postaju sve zahtevnije.

- Advertisement -

Pročitajte još

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Ovde unesite svoje ime

Podeli:

Poslednje dodano: