Nove zanimljive opcije i igre stižu na Messenger

Share

Asteroids Attack i Don’t Smile dve su nove igre proširene stvarnosti koje korisnici Facebookovog Messengera mogu zaigrati u grupnim video pozivima, a uskoro će ih biti još.

Facebookov Messenger već neko vreme nudi filtre pomoću kojih selfiji mogu oživeti uz pomoć proširene stvarnosti, a sad će na Messengeru biti moguće igrati takve igre, i to u grupnim video pozivima, piše Engadget.

Video pozivi su odlična stvar za one koji žele razgovarati i videti drugu osobu, ali zašto to ne podići na novi nivo, pitaju se u Facebooku. U razgovor se može uključiti do šest osoba, a od sada će svi moći koristiti nove filtre. Igra se pokreće tako da jedan korisnik odabere neku između nekoliko igara i tako obavesti ostale.

Za sada su na platformi dostupne svega dve igre – Asteroids Attack i Don’t Smile. Prva se igra nosom tako da pokušavate izbeći prepreke, dok je druga verzija klasične igre ‘Ko se prvi nasmeje’. Trebalo bi ih doći još, a za sada se zna da će iduće biti Beach Bump i Kitten Kraze.

Nije tajna da Facebook novim alatima nastoji produžiti trajanje video poziva i tako zadržati korisnike, ali to je ujedno i znak kako se navike korisnika menjaju i postaju sve zahtevnije.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *