Nova opcija na Microsoft Outlook-u

Iz Microsofta su odlučili uslišiti želje svojih korisnika i na Outlook uvesti tamni način rada. Neki su privremenu verziju upoznali prošle godine za Halloween, a kompanija će uskoro predstaviti i službenu verziju. Dugo su čekali kako bi bili sigurni da će izgledati savršeno.

Microsoft planira uvesti tamni način rada na svoju uslugu e-pošte Outlook.com. Softverski div predstavio je privremeni tamni način za Halloween prošle godine, ali poslednjih je nekoliko meseci radio na novom trajnom tamnom načinu za Outlook i sve se čini kako će uskoro biti dostupan, piše The Verge.

‘Jedan od razloga zašto dolazi ovako kasno je naše inzistiranje na tome da isporučimo najbolji tamni način među svim usluga,a e-pošte. Uverit ćete se da je tako kada ga vidite, obećavam vam’, napisao je član tima kompanije Outlook.com na blogu. ‘Pregled koji ste videli prošle godine za Halloween bio je prototip na kojem je bilo potrebno napraviti još puno toga da bude spreman’.

Microsoft kaže da su redizajnirali boje ‘više puta’ a u konačnom izgledu su stvorili novu temu u programu Outlook.com s kojom su zadovoljni. Tamni način rada za Outlook.com je jedna od najpoželjnijih opcij na Microsoftovoj usluzi e-pošte, prema povratnim informacijama korisnika programa.

Microsoft je prvi put predstavio Outlook.com pre gotovo šest godina kao zamenu za svoju staru uslugu Hotmail, a sada broji oko 400 miliona  aktivnih korisnika. U poslednje vreme usavršavaju svoju uslugu e-pošte s mnogim opcijama, a novi dizajn prvotno je pokrenut u martu.

Snimak teksta:

Izvor: Tportal

Pročitaj i:  Microsoft potajno gradi "banku privatnih podataka"?
Previous Article
Next Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Pratite nas na Facebook-u

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI