Nova Harry Potter igra

0
48

Sjajna vest za sve fanove Harryja Pottera koji će napokon moći pohađati školu za čarobnjake.

Glavne avanture Harryja Potera privedene su kraju, ali mnogobrojni obožavatelji uskoro će dobiti priliku iskusiti nešto novo iz poznatog sveta u obliku igre za mobilne uređaje – Harry Potter: Hogwarts Mistery.

Igrači će u igri kreirati vlastiti lik s kojim će moći iskusiti čarobnjački život u Hogwartsu kao student, kroz nastavu i satove čarolije, učenje magije, izradu napitaka, sklapanjem novih prijateljstava i borbom protiv neprijatelja. Radnja je smeštena nešto pre Harryjevog polaska u školu i ima će značajne delove priče iz originalnih dela J.K. Rowling, kao i kraće priče u obliku sporednih misija.

Na izradi igre radi razvojni tim Portkey Games, koji je u vlasništu diva filmske industrije, Warner Bros. Entertainmenta, i bi će dostupna tokom ove godine za Android i iOS uređaje.

U izradi je još jedna igra po uzoru na ovu popularnu franšizu, pod nazivom Harry Potter: Wizards Unite, koja dolazi s proširenom stvarnošću (augmented reality) i iza koje stoji Niantic, odgovoran za planetarno popularni Pokemon GO.

Više o samoj igri i novostima možete saznati na službenoj stranici igre Harry Potter: Hogwarts Mistery.

Pogledajte službeni trailer igre:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here