Nova Harry Potter igra

Share

Sjajna vest za sve fanove Harryja Pottera koji će napokon moći pohađati školu za čarobnjake.

Glavne avanture Harryja Potera privedene su kraju, ali mnogobrojni obožavatelji uskoro će dobiti priliku iskusiti nešto novo iz poznatog sveta u obliku igre za mobilne uređaje – Harry Potter: Hogwarts Mistery.

Igrači će u igri kreirati vlastiti lik s kojim će moći iskusiti čarobnjački život u Hogwartsu kao student, kroz nastavu i satove čarolije, učenje magije, izradu napitaka, sklapanjem novih prijateljstava i borbom protiv neprijatelja. Radnja je smeštena nešto pre Harryjevog polaska u školu i ima će značajne delove priče iz originalnih dela J.K. Rowling, kao i kraće priče u obliku sporednih misija.

Na izradi igre radi razvojni tim Portkey Games, koji je u vlasništu diva filmske industrije, Warner Bros. Entertainmenta, i bi će dostupna tokom ove godine za Android i iOS uređaje.

U izradi je još jedna igra po uzoru na ovu popularnu franšizu, pod nazivom Harry Potter: Wizards Unite, koja dolazi s proširenom stvarnošću (augmented reality) i iza koje stoji Niantic, odgovoran za planetarno popularni Pokemon GO.

Više o samoj igri i novostima možete saznati na službenoj stranici igre Harry Potter: Hogwarts Mistery.

Pogledajte službeni trailer igre:

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *